Obstacolele pe care le-a avut Cornelia Rednic în carieră. ”Eu nu mi-am dorit să rămân doar o interpretă de evenimente”

09.10.2022, 15:15
Obstacolele pe care le-a avut Cornelia Rednic în carieră. ”Eu nu mi-am dorit să rămân doar o interpretă de evenimente”
Obstacolele pe care le-a avut Corneliia Rednic în carieră

Interpreta de muzică populară Cornelia Rednic a făcut mărturisiri din viața și cariera sa în cadtul unui intetviu. Artista a vorbit despre obstacolele pe care le-a avut de-a lungul anilor. ”Eu nu mi-am dorit să rămân doar o interpretă de evenimente. Am vrut să fac ceva cu viața mea. Am vrut să îmi fac un nume”, a declarat cântăreața.

Cornelia Rednic este o cunoscută interpretă de folclor. În plan personal, Cornelia Rednic formează o familie alături de Lupu Rednic, cel care îi este și partener de scenă. La postul de televiziune Antena Stars, Cornelia Rednic a vorbit despre obstacolele cu care s-au confruntat ea și partenerul ei de viață la începutul carierei lor artistice.

Au fost foarte multe obstacole în cariera noastră. De fiecare dată când ne loveam de aceste obstacole eram triști. Eram tineri și nu înțelegeam că și un diamant ca să strălucească trebuie să treacă prin niște procese grele, ca mai apoi noi să ne bucurăm de el. Așa se întâmplă și în viața reală. Dacă am obținut totul prea ușor, sau dacă nu prețuim atât de bine, este posibil să pierdem. De aceea am ajuns la un moment dat să înțelegem că toate acele obstacole ne-au ajutat”, a declarat Cornelia Rednic, potrivit spynews.ro.  

Obstacolele pe care le-a avut Cornelia Rednic în carieră. ”Mi-a trecut un gând și am vrut să renunțăm la cântat”

“Nu aș vrea să dau exemple. Unii dintre oamenii care ne-au pus obstacole, astăzi nu mai sunt. Acum nici nu mai contează acele greutăți. Atunci au contat. Atunci mi-a trecut un gând și am vrut să renunțăm la cântat, pentru că eu nu mi-am dorit să rămân doar o interpretă de evenimente. Am vrut să fac ceva cu viața mea. Am vrut să îmi fac un nume. Apoi, au apărut emisiunile folclorice, iar din momentul în care am apărut pe sticlă nu ne-am mai oprit”, a mai declarat Cornelia Rednic.

“Am învățat să nu mai am nemulțumiri, să nu mai am așteptări. Am învață să prețuiesc lucrurile frumoase pe care le am în viață. Am învățat să nu mă mai compar cu nimeni, ci să fiu eu”, a încheiat artista.

 

citește și...