A murit actorul american Ray Liotta. Avea 67 de ani

27.05.2022, 11:23
A murit actorul american Ray Liotta. Avea 67 de ani
A murit actorul american Ray Liotta. Avea 67 de ani

Doliu în lumea filmului internațional. Actorul american Ray Liotta a încetat din viață. Ray Liotta avea 67 de ani.  Starul hollywoodian Ray Liotta a murit în somn în Republica Dominicană, unde se afla pentru filmările ultimului său proiect. Actorul  american era logodit cu Jacy Nittolo şi avea o fiică, Karsen.

Actorul Ray Liotta a murit la vârsta de 67 de ani. Conform reprezentantului său, care a confirmat vestea pentru The Hollywood Reporter, actorul în vârstă de 67 de ani a murit în somn în Republica Dominicană în timp ce filma cel mai recent film al său, Dangerous Waters, alături de Saffron Burrows.

Actorul american Ray Liotta era celebru pentru rolul din filmul ”Goodfellas”, lansat în anul 1990.

Ray Liotta a fost nominalizat la Globurile de Aur

Ray Liotta a devenit cunoscut odată cu rolul Ray Sinclair din pelicula ”Something Wild” din 1986, care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar. A interpretat apoi personajul Shoeless Joe Jackson din pelicula ”Field Of Dreams” (1989), însă cel mai faimos rol al său este Henry Hill din ”Goodfellas” (1990), în regia lui Martin Scorsese.

Ray Liotta a mai făcut parte din distribuţia peliculei ”The Many Saints Of Newark” (2021) şi a jucat alături de Taron Egerton în serialul de televiziune ”Black Bird” (2022), relatează Agerpres. Actorul era logodit cu Jacy Nittolo şi avea o fiică, Karsen.

FOTO: Hepta

citește și...