A investit 500 de lire sterline și a devenit milionar. Povestea bărbatului care s-a „plictisit” în pandemie

04.03.2022, 15:20

În timpul izolării cauzate de coronavirus, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a pretins că este „plictisit” a investit 500 de lire sterline și a devenit milionar. ”Aveam aproximativ 500 de lire sterline în contul meu bancar. După câteva luni, aveam în contul bancar 40.000 de lire sterline. Așa că am continuat”.

În plină pandemie, Aydin Guner, angajat cu normă întreagă la o bancă, s-a trezit că trebuie să lucreze de acasă.  Tânărul a profitat de ocazie pentru a se gândi la o modalitate în care își poate crește averea și își poate îmbunătăți calitatea vieții.

Pe YouTube, bărbatul a descoperit o serie de videoclipuri cu investiții imobiliare create de antreprenorul multimilionar Samuel Leeds, potrivit dailystar.co.uk.

”Aveam aproximativ 500 de lire sterline în contul meu bancar”

„La începutul primului lockdown, aveam aproximativ 500 de lire sterline în contul meu bancar, ploua și nu am putut să mă întâlnesc cu nimeni”, a explicat Aydin, un rezident din Liverpool.

Când Aydin Guner a constatat că are mai mult timp liber, după ce întreaga lume a intrat în lockdown, la începutul lui 2020, a decis să investească în imobiliare.

”După câteva luni, aveam în contul bancar 40.000 de lire sterline”

Aydin a început traseul care l-a făcut multimilionar, spunând că a fost impresionat în mod deosebit de videoclipurile despre refinanțarea unei proprietăți.

În ciuda avertismentelor familiei sale, Aydin a riscat și a împrumutat de la bancă 25.000 de lire sterline pentru a investi în proprietăți.

A reușit să obțină o casă în Wirral pentru 80.000 de lire sterline, plasând un depozit de 20.000 de lire sterline. Imediat și-a dat seama că abilitățile sale de manager ar putea fi folosite în lumea imobiliară, având în vedere experiența sa de lucru cu bugete și planificare. Fiind vânzător în trecut, el a reușit, de asemenea, să negocieze costul renovării proprietății la sub 5.000 de lire sterline.

„Pentru mai puțin de 5.000 de lire sterline, am putut crește valoarea acestei proprietăți la 132.000 de lire sterline.

În câteva luni aveam în contul bancar 40.000 de lire sterline. Așa că am continuat”.

De când a renovat și a vândut patru case din Merseyside, bărbatul a devenit milionar și tocmai s-a întors din vacanța de vis în Dubai alături de iubita lui.

 

 

citește și...