A 177-a cea mai bogată persoană din lume, vrea să se căsătorească cu un influencer, în vârstă de 34 de ani. “L-a dat în judecată pentru 1 miliard de dolari”

28.10.2022, 16:58

Cea de-a 177-a cea mai bogată persoană din lume s-ar fi cuplat cu o femeie de aproape jumătate din vârsta sa, care conduce o afacere de fitness și sănătate folosind rețelele de socializare. Fosta soție l-a dat în judecată pentru 1 miliard de dolari (0,86 miliarde de lire sterline) și consideră că bătrânul ei și-a ascuns banii de ea în “trusturi secrete”.

Un miliardar aflat în mijlocul unui divorț de lungă durată ar fi vrut să meargă mai departe cu iubita sa în vârstă de 34 de ani.

John Paulson, cu o avere netă – potrivit Forbes – de aproximativ 2,6 miliarde de lire sterline, se crede că se află cu Alina de Almeida în apartamentul său luxos din Manhattan, transmite dailystar.co.uk.

A 177-a cea mai bogată persoană din lume, vrea să se căsătorească cu un influencer

Paulson, în vârstă de 66 de ani, este în proces de divorț de soția sa de 20 de ani, relatează Page Six.

Influencerul conduce o afacere în care vinde planuri de dietă cu peste 100 de lire sterline. O sursă susține că: “Vrea să aibă un copil cu ea și cu siguranță se vor căsători”.

“L-a dat în judecată pentru 1 miliard de dolari”

Cuplul improbabil se află în cercurile sociale de elită din New York – la începutul acestei săptămâni, MailOnline a relatat că au fost surprinși ieșind cu primarul orașului, Eric Adams.

Alina împărtășește conținut online în care se distrează în locuri șic, inclusiv imagini la faimosul Rockefeller Centre din Manhattan.

Viitoarea sa fostă soție se pare că a pus totuși frână, după cum se spune, strâmbând din nas la o înțelegere de divorț de mai multe milioane de dolari.

Potrivit rapoartelor, o sursă a declarat că a fost uimită să descopere că soțul ei a “fugit” cu o femeie mult mai tânăra.

“Lăcomia ei a creat un obstacol insurmontabil în calea unei înțelegeri”.

Ea l-a dat în judecată pentru 1 miliard de dolari (0,86 miliarde de lire sterline) și consideră că bătrânul ei și-a ascuns banii de ea în “trusturi secrete”.

Avocatul ei, Robert Cohen, a declarat: “Soții care au făcut o avere în căsnicie nu le dau soțiilor lor indemnizații… El încearcă să facă presiuni asupra ei pentru a realiza o înțelegere, iar acest lucru este pur și simplu greșit.”

citește și...