Iulia Albu, enervată de ce s-a întâmplat cu fata ei de sărbători. ”Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele”

07.01.2021, 13:22
Iulia Albu, enervată de ce s-a întâmplat cu fata ei de sărbători. ”Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele”
Iulia Albu, enervată de ce s-a întâmplat cu fata ei de sărbători. ”Fostul meu soț a pus in pericol sănătatea fiicei mele”

Iulia Albu este extrem de deranjată de situația în care fostul ei soț, Mihai Albu, ar fi pus-o pe fiica lor, de sărbători.

Iulia Albu a afirmat că fostul ei partener de viață, designerul de încălțăminte Mihai Albu, ar fi mers cu fiica lor, Mikaela, la o petrecere de Revelion la care au participat mai multe persoane, cu toate că petrecerile cu număr mare de persoane au fost interzise din cauza pandemiei de coronavirus.

”Astăzi simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat ca fiica mea a participat, aflându-se in perioada stabilită de instanța in grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat in total 9 persoane. Intr-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat masca. Acești oameni au considerat ca este in regula sa calce in picioare toate normele legale, punând in pericol atât propria sănătate, cât si a copiilor lor. Fostul meu soț a pus in pericol sănătatea fiicei mele in perioada dispusă de instanța ca fiind in grija lui, in mod conștient si voluntar.  Astăzi voi fi in instanta pentru a îmi apara dreptul legal de a ma simți in siguranța. Asta după ce prima instanta a decis ca este normal sa glumești pe un post tv cu acoperire naționala ca ți-ai fi dorit sa ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tau, viitorul ei soț si in prezenta Mikaelei. Si după multe alte povesti urate pe care ÎNCĂ ma incapatanez sa nu le fac publice. Da! Îmi este FRICA de acest om pe care si eu l-am văzut atâția ani cum il vedeți si voi, pana in clipa in care s-a transformat intr-un monstru. Si știu foarte bine de ce a fost si este capabil. După aceea, fiica mea si cu mine vom merge sa ne testam. Dumnezeu sa ne ajute”, a scris Iulia Albu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Iulia Albu trăiește o nouă poveste de dragoste

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

citește și...