Nuami Dinescu, despre programul de Revelion de la Televiziunea Națională. ”Fără supărare, a fost o mizerie”

02.01.2021, 13:08
Nuami Dinescu, despre programul de Revelion de la Televiziunea Națională. ”Fără supărare, a fost o mizerie”
Nuami Dinescu, despre programul de Revelion de la Televiziunea Națională. ”Fără supărare, a fost o mizerie”

Actrița Nuami Dinescu a criticat în termeni duri programul de Revelion 2021 difuzat de Televiziunea Națională.

Mugur Mihăescu, în vârstă de 53 de ani, a putut fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul “Revelion la mine acas’”, difuzat în data de 31 decembrie 2020, de la ora 23.00.

Programul de Revelion 2021 transmis de televiziunea națională nu a fost deloc pe placul actriței Nuami Dinescu.  Aceasta a avut o reacție acidă pe contul său de socializare.

Ce a spus Nuami Dinescu depre programul de Revelion 2021 de la TVR1

Nuami Dinescu și-a spus părerea despre show-ul de Revelion 2021 de la TVR1 pe pagina sa de Facebook.

”Hai la mulți ani! Știu ca nu o sa placa unora dintre voi, dar împăratul e gol, sa știți!  Nu știu cui i-a plăcut Revelionul de la TVR, ma doare ca trebuie sa scriu asta, ma doare pentru am lucrat acolo și ii știu, dar…  Într-un an în care artiștii, actorii, regizorii, scenariștii, in mod deosebit, au șomat pur și simplu un an, sa dai programul de Revelion, de la ora 23 pe mana unor oameni lipsiti de profesionalism, de umor, de talent, de emoție, care au promovat prostul gust, vulgaritatea, mârlănia mitocănia, lipsa, de respect, lipsa de emoție mi se pare absolut de neînțeles. Știu mulți actori extrem de talentati, foarte tineri, actori care umplu săli, la spectacolele cărora nu găseai bilete, da exista, și dacă ma întrebați, umplu pagina cu numele lor. Sunt minunati și muncesc pina își șlefuiesc partiturile. Am văzut o parte din programul cu garcea &stuff și mi se pare un regres incredibil. Când toată lumea cauta sa se perfecționeze, cauta sublimul în arta de a bucura oamenii, în anul 2020 noi punem la Televiziunea Națională, înainte de miezul nopții, o lalaiala a unei găști care petrece intr-un pub. Fără supărare, a fost o mizerie. Nu știu cine a girat-o, nici nu ma intereseaza, mai ales mesajele pe care probabil, le voi primi, dar, sincer, sunt prea bătrână ca să-mi mai pese”, a scris Nuami Dinescu în mediul online.

”Dacă pe TVR 2 a fost o placere sa mă uit la materiale din arhiva, ca de obicei, cu prezente simpatice între momente (tot actori, da! deci se poate și asa!) mi se pare rușinos sa nu realizezi, sau sa nu-ți pese, că tu, ca post national de televiziune ai alt obiectiv. Nu facem rating cu orice preț, parca asa era nu?  Vreau sa fie clar, nu am nimic personal cu nimeni, sunt un om care și a petrecut Revelionul acasă și, asta e, s-a uitat la televizor. Pe TVR. E inadmisibil sa lași grosolania sa se manifeste în toată splendoarea ei pe postul național. Vrei sa-l critici pe Iohannis, care e, totuși, președintele statului roman, e ok, abia aștept sa radem, dar fii inteligent, fii “profesionist, ce mama dracului!” De costuri nu mai vorbesc. Sincer, e timpul sa se schimbe lucrurile și acolo. E părerea mea. Televiziunea Națională are profesioniști foarte foarte buni, lăsați-i sa-și facă treaba”, a adăugat ea.

 

citește și...