FOTO & VIDEO / Ami este marea câștigătoare de la ”Te cunosc de undeva”

20.12.2020, 10:41
FOTO & VIDEO / Ami este marea câștigătoare de la ”Te cunosc de undeva”
VIDEO / Ami este marea câștigătoare de la ”Te cunosc de undeva”

Cântăreața Ami este cea care a câștigat finala show-ului transformărilor ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

Finala concursului ”Te cunosc de undeva” a fost difuzată sâmbătă, 19 decembrie 2020. În finală s-au întrecut Ami și cuplurile formate din Monica Anghel și Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Romică Țociu și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.  Marea învingătoare de la ”Te cunosc de undeva” a fost desemnată Ami, care în finală a interpretat-o pe celebra artistă americană Britney Spears. Talentul și ambiția au adus-o pe brunetă pe podium, iar premiul de 15.000 de euro a fost donat unei cauze umanitare.

https://youtu.be/GqEEvvwAd2s

”Sunt cea mai fericită. Eu nici nu știu ce să mai vorbesc. De bucurie nu-mi găsesc cuvintele. Am trecut prin atâtea stări. E un sentiment atât de frumos să câștigi premiul”, a spus Ami, câștigătoarea celui de-al 15-lea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. „Înainte de gală, adică finala, eu deja eram câștigată pentru că v-am căștigat pe voi toți și pentru că am câștigat în seara asta și acest titlu, ca să zic așa, vreau să îl împart cu voi toți, îl meritați fiecare. De la primul și ultimul om de aici. Sunt foarte emoționată, sincer, nu mă așteptam să câștig pentru că au fost niște momente extraordinare în seara asta”, a completat aceasta, potrivit spynews.ro.

https://youtu.be/mxOwT7XulSo

Ami, câștigătoarea ”Te cunosc de undeva”, despre complexele din adolescență

Într-un interviu pentru click.ro, Ami a mărturisit că, în adolescenţă, avea momente în care se simţea complexată.

Ulterior, vedeta a căpătat încredere în ea.

“În adolescenţă am avut mici probleme, pentru că mă gândeam că nu se uită băieţii la mine, dar era doar în capul meu. Mă simt mult mai bine aşa, am mai multe atuuri, mai multe avantaje. Nu m-am confruntat niciodată cu critici în ceea ce priveşte înălţimea mea, ba chiar am avut parte doar de lucruri pozitive. Eu spun că este un avantaj să fii minionă. Este din familie asta, pentru că şi părinţii mei sunt mici de înălţime: tata are 1,70, iar mama, 1,65, eu sunt cea mai mititică dintre toţi pentru că am 1,53 metri”, a spus Ami.

 

 

citește și...