Tatăl lui Emi Pian a decedat! Nicolae Duduianu a murit la spitalul Penitenciarului Mioveni

02.12.2020, 11:51
Tatăl lui Emi Pian a decedat! Nicolae Duduianu a murit la spitalul Penitenciarului Mioveni
Tatăl lui Emi Pian a decedat! Nicolae Duduianu a murit la spitalul Penitenciarului Mioveni

Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, a murit, marți noapte, la Spitalul Penitenciarului Mioveni. Bărbatul avea 77 de ani și a suferit un atac de cord, după cum au precizat surse din cadrul ANP pentru Gândul. 

Nicolae Duduianu avea probleme de sănătate. El era unul din liderii legendari ai lumii interlope din România. Bărbatul se afla la închisoare, el fiind condamnat pentru o tentativă de omor, informează Antena 3.

Nicolae Duduianu a murit la închisoare

Bărbatul s-a stins din viață cu o mare durere în suflet! Acesta nu a mai apucat să își vadă fiul, pe Florin Mototolea, alias Emi Pian, care a murit după ce a fost înjunghiat de un rival. Nicolae Duduianu nu a primit permisie pentru a merge la înmormântarea fiului său, în august, anul acesta.

La vremea respectivă, se zvonea că bătrânul va răzbuna moartea fiului său. La priveghiul lui Florin Mototolea, interlopii ar fi luat hotărârea ca Nicolae Duduianu să rezolve de urgență cazul din pușcărie. Se pare că fostul lider al Duduienilor ar vrut să îl execute pe membrul din clanul Rinu.

‘Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus’, declarau surse din anturajul clanului Duduianu pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Fiul lui a murit în urmă cu 5 luni

Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a murit la începutul lunii august, în urma unei răfuieli sângeroase între două clanuri temute din București. Emi Pian, pe numele său adevărat Florin Mototolea, a decedat după ce un membru al unui clan rival l-ar fi înjunghiat și i-ar fi secționat artera femurală.

Tatăl lui Emi Pian era închis de mai bine de un an, pentru că a călcat cu mașina, în mod intenționat, un pieton care traversa pe culoarea verde a semaforului! Nicolae Duduianu a forțat atunci semaforul, omul nu s-a dat la o parte, iar bătrânul șofer a dat peste el și a trecut peste picioarele lui.

citește și...