”Vocea României” revine cu o ediție specială. ”De data asta nu ne batem, nu ne luptăm cu nimeni pentru nimic”

23.11.2020, 14:36
”Vocea României” revine cu o ediție specială. ”De data asta nu ne batem, nu ne luptăm cu nimeni pentru nimic”
”Vocea României” revine cu o ediție specială. ”De data asta nu ne batem, nu ne luptăm cu nimeni pentru nimic”

Show-ul ”Vocea României”, de la Pro TV, revine pe micile ecrane cu o ediție specială care va fi difuzată în ziua de 1 decembrie.

De 1 decembrie, ”Vocea României” vine cu o ediție specială – Reuniunea, anunță protv.ro. Telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie.


“Vom cânta împreună prietenește și frumos. De data asta nu ne batem, nu ne luptăm cu nimeni pentru nimic. Cântăm de dragul muzicii, de dragul show-ului și de dragul prieteniei”, a declarat Irina Rimes.

Ultima ediție a fost câștigată de Dragoș Moldovan

Dragoș Moldovan, cel care a câștigat ultima ediție a concursului ”Vocea României”, de la Pro TV, a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a încasat după în încheierea competiției. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica, Dragoș Moldovan a explicat ce a făcut cu suma câștigată la ”Vocea României”, 100.000 de euro. Tânărul a declarat că o parte din bani i-a investit în instrumente și în muzică, iar „de restul mi-am cumpărat un apartament în Timișoara”.

Dragoș Moldovan, cel care a câștigat Vocea României 2019, a făcut parte din echipa antrenată de Tudor Chirilă. Pe locul 2 s-a clasat Andi Țolea (echipa Smiley). Podiumul a fost completat de Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes). Pe ultimul loc s-a clasat Elena Bozian (echipa Horia Brenciu). Tudor Chirilă a obținut al patrulea succes ca antrenor, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) și Teodora Buciu (2016).

„Mulțumesc mult tuturor celor care m-au susținut și m-au votat. Încă nu îmi dau seama cum mă simt. Trebuie să mai treacă vreo oră așa să mă liniștesc și să-mi dau seama de ce tocmai s-a întâmplat. Am spus mereu că de când am venit la acest concurs nu mi-am făcut niciun fel de așteptări și am vrut dar să cânt cât mai bine și să trăiesc momentele atunci pe scenă. A fost un drum foarte fain, în care am cunoscut mulți oameni faini”, a spus Dragoș Moldovan după competiție.

citește și...