Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite la spital. ”Mă speriasem, îmi făcusem testamentul vocal”

12.11.2020, 09:00
Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite la spital. ”Mă speriasem, îmi făcusem testamentul vocal”
Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite la spital. ”Mă speriasem, îmi făcusem testamentul vocal”

Cântăreața Andreea Bălan a vorbit despre zilele pe care le-a petrecut în spital. Vedeta a dat detalii despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

După 6 zile petrecute în spital, Andreea Bălan, în vârstă de 36 de ani, a fost externată duminică, 8 noiembrie. Cântăreața s-a internat la începutul lunii, după ce a simțit dureri puternice în zona abdominală. Aceasta a avut un abces abdominal.

Acum, artista a fost prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

Andreea Bălan a fost la un pas să facă septicemie

Cântăreața a povestit că a avut un abces abdominal de șase centimetri. Dacă nu ar fi fost internată, vedeta ar fi riscat să facă septicemie.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infectțe foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie”, a povestit Andreea Bălan la emisiunea respectivă, potrivit spynews.ro.

Vedeta a mai mărturisit că s-a sperat foarte tare. „M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mai spus ea.

citește și...