Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie în direct la TV. Ce dezvăluiri a făcut despre relația ei

29.10.2020, 10:48
Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie în direct la TV. Ce dezvăluiri a făcut despre relația ei
Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie în durect la TV. Ce dezvăluiri a făcut despre relația ei

Emily Burghelea, fostă asistentă de televiuziune, a avut parte de o surpriză de proporții. Aceasta a fost ceută în căsătorie în direct la un show TV.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct la emisiunea ”Teo Show”, pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție. „Am avut foarte mari emoții, nu le pot exprima nici acum”, a mărturisit Andrei.

Imediat după ce a fost cerută în căsătorie, Emily Burghelea a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. ”Si da…. am zis DA! ? Urmeaza vlog pe youtube cu toate detaliile. Inca sunt in stare de soc. Nu ma asteptam NICIODATA sa intre in DIRECT. A fost fantastic. A organizat totul extrem de bine. Mi-a luat cel mai frumos inel, mi-a facut cea mai frumoasa surpriza… iar eu…. Eu i-am facut instagram, cu sau fara voia lui. ??‍♀️ Mi-a zis ca o sa ma filmeze in cele mai DUBIOASE ipostaze. Am zis ca glumeste. Nu glumea. Suntem la restaurant si in 30 de minute a pus 10 story-uri cu mine. Oare o sa regret asta mai tarziu?! ? Nu stiu… dar… ce stiu sigur este ca nu voi regreta ca am zis DA. Te iubesc mult, bai! ❤️?”, a scris Emily Burghelea în mediul online.

Cum s-au cunoscut Emily Burghelea și iubitul ei

Emily Burgheelea și iubitul ei, Andrei, au povestit, pentru wowbiz.ro, cum s-au cunoscut. „Eu coordonam o campanie online, lucram cu mai mulți influenceri și printr-o cunoștință a ajuns și ea la acea campanie și așa ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și așa am început relația”, a spus Andrei.

„A fost un fel de dragoste la prima vedere cumva. Ideea este că mie îmi era teamă de el, eram reticentă, am stat ceva până să intrăm într-o relație pentru că mă atrăgea foarte tare și nu se întâmplă de obicei treaba asta și mă speria lucrul ăsta, nu știam cum să reacționez. Și îmi era teamă să nu sufăr și chiar asta s-a întâmplat, dar să nu mai vorbim. Noi am fost împreună de două ori, în două relații mai lungi și prima dată ne-am despărțit, ca apoi să ne liniștim și să începem relația noua și frumoasă împreună. Am fost despărțiți câteva luni, dar în relația asta sunt foarte fericită și nu ne certăm deloc”, a mărturisit Emily Burgelea.

Cei doi au vorbit și despre inelul de logodnă. ”Eu am așteptat în martie, aprilie mai, apoi am și uitat. Chiar nu mă așteptam. Noi am fost la bijuterie pentru că trebuia să îmi micșorez niște inele”, a declarat Emily.

Iubitul ei, Andrei, a completat: „Ea avea un inel pe care și-l comandase singură și tuturor le spunea că e de la mine și apoi ne-am horătât să îi iau un inel, dar care să fie de la mine și am fost la mall, nu i l-am luat pe acela, dar am ținut minte dimensiunea”.

 

Emily Burghelea a plecat cu scandal de la emisiunea ”Acces Direct”

Emily Burghelea a decis, în urmă cu câteva luni, să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri, legate de Vulpița și Viorel, nu se spun în show.

În data de 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct” la vremea respectivă.

citește și...