Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de Ilie Năstase

22.10.2020, 17:28
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de Ilie Năstase
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a povestit, cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii ‘Brigitte și Pastramă’, de la Antena Stars, de ce a divorțat de Ilie Năstase.

Brigitte și cunoscutul tenismen Ilie Năstase au divorțat în 2018, după un mariaj de cinci ani. Cât timp au fost împreună, cei doi au avut o căsnicie presărată cu foarte multe certuri și scandaluri.

Brigitte Pastramă a plâns când și-a adus aminte de Ilie Năstase

Recent, Brigitte a avut o discuție aprinsă cu actualul ei soț, Florin Pastramă, despre Ilie Năstase. Bruneta a izbucnit în plâns când și-a adus aminte de fostul ei partener, Ilie Năstase.

Brigitte și-a deschis sufletul în cadrul show-ului ‘Brigitte și Pastramă’. Aceasta a povestit ce a pățit în timpul mariajului cu fostul mare jucător de tenis, dar a dezvăluit și de ce a ales să divorțeze de el.

Brigitte Pastramă a recunoscut că a suferit enorm în mariajul cu Ilie Năstase, iar principala cauză ar fi fost infidelitatea fostului tenismen. Ea a mai spus că a știut de la bun început cu cine are de-a face, dar a crezut că acesta se va schimba.

‘S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine. Dacă nu mă înșela, nu mai eram cu tine astăzi’, s-a destăinuit Brigitte lui Florin, cu ochii în lacrimi.

A avut o discuție aprinsă cu Florin Pastramă

Bruneta a mărturisit că a vrut să îi plătească cu aceeași monedă. În plus, a sperat până în ultima clipă că Ilie se va schimba pentru ea.

‘Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis. Eu puteam să fiu fericită și să am totul, dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine. Nu ai de unde să știi ce a fost în sufletul meu’, a mai spus ea.

Deranjat de afirmațiile lui Brigitte, Florin Pastramă a răbufnit. Bărbatul i-a reproșat lui Brigitte că Ilie Năstase a lăsat-o în datorii, dar ea tot îl laudă.

‘La orice discuție, Ilie în sus, Ilie în jos. Eu pe domnul Ilie Năstase îl respect. A făcut ceva pentru România. Dar tot timpul Brigitte mă compară cu Ilie. Ce i-a lăsat ei Ilie? Două ceasuri și datorii? Am și eu frustrarea mea. Îmi spune mereu că Ilie nu țipa. Tot timpul îl aduce în discuție‘, a zis și Florin Pastramă, în cadrul emisiunii ‘Brigitte și Pastramă’.

citește și...