Brigitte Sfăt sare la gâtul cumnatei sale, după ce femeia s-ar fi aliat cu Raluca Podea. ‘Au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia’

18.10.2020, 19:03
Brigitte Sfăt sare la gâtul cumnatei sale, după ce femeia s-ar fi aliat cu Raluca Podea. 'Au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia'
Brigitte Sfăt sare la gâtul cumnatei sale, după ce femeia s-ar fi aliat cu Raluca Podea. 'Au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia'

Brigitte Sfăt o ține numai din scandal în scandal! De data aceasta, bruneta este foc și pară pe iubita fratelui său, Simona. Soția lui Florin Pastramă o acuză pe femeie că a spus presei numai minciuni despre ea. În plus, Simona Necula ar fi prietenă cu Raluca Podea, fosta parteneră a lui Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt, în scandal cu iubita fratelui său

Brigitte Sfăt a făcut acuzații grave la adresa cumnatei sale, despre care a afirmat că s-a aliat cu Raluca Podea pentru a o distruge.

‘Dragii mei, am sm stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia ”Pastramă”! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de ”cumnățica” mea Simona Necula, care împreună cu Raluca Podea au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie’, a scris Brigitte Sfăt, pe rețelele de socializare.

De asemenea, bruneta a precizat că i-a oferit bani cumnatei pentru a-și face diverse intervenții estetice.

‘Șocant este că în tot acest timp, eu am fost cea care i-am scos de la amanet mașina lăsată pentru a-i implanta sprâncene și umfla fundul, 7.000, precum și în nenumărate rânduri, i-am împrumutat sume de mii de euro, pentru a-și plăti casa unde stă și unde ce credeți, locuia din când în când și Raluca Podea, cu fiul’, a mai spus soția lui Florin Pastramă.

A plecat dintr-o emisiune tv din cauza Ralucăi Podea

Brigitte Sfăt a avut un schimb de replici cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Nu îmi place scandalul acesta și nu am de gând să le urmez circul. Omul ăsta a plecat la emisiune, eu i-am cumpărat tot. Era normal să vină și să-mi dea bani mie și familiei mele. Nu a făcut treaba asta. Am fost nevoită să apelez la niște oameni și să fac niște presiuni”, a declarat Raluca Podea, într-o intervenție telefonică la Antena 1.

Supărată, Brigitte Sfăt a ales să părăsească platoul emisiunii.

‘Eu nu mă prostituez. Eu nu pot să stau în emisiune cu această femeie, este sub nivelul meu!’, a răbufnit bruneta.

citește și...