Familia Iorgulescu nu a ajutat cu nimic la înmormântarea lui Dany Vicol: „Nu au trimis nicio coroană de flori”

15.09.2019, 11:37
Familia Iorgulescu nu a ajutat cu nimic la înmormântarea lui Dany Vicol: „Nu au trimis nicio coroană de flori”
Familia lui Mario nu a trimis nici măcar o coroană de flori

Familia lui Mario Iorgulescu nu a contribuit cu nimic la înmormântarea lui Dany Vicol, care a avut loc în urmă cu trei zile. Rudele victimei cumplitului accident rutier au spus că părinții lui Mario nu au trimis nici măcar o coroană de flori, deși aceștia au anunțat public că vor ajuta familia lui Dany. 

Fosta soție a celui care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit, pentru Cancan, despre funeralii și despre tragedia prin care trece familia sa. 

Familia Iorgulescu nu a trimis nici măcar o coroană de flori

„N-am putut să merg la înmormântare, am stat acasă cu fetița, ea nu știe că tatăl ei a murit. Au mers doar părinții mei acolo… Din câte știu, din câte mi s-a spus, familia Iorgulescu nu a trimis nicio coroană cu flori, nu au ajutat cu nimic la înmormântare”, a mărturisit fosta soție a lui Dany Vicol.

În urma groaznicului accident provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, un tânăr de 24 de ani a murit, lăsând în urmă doi copii orfani, o fată de șapte ani și un băiat de doar patru luni. 

Fosta soție a lui Dany Vicol: „Fetiței nu i-am zis că tatăl ei a murit”

„Copilul meu a lăsat o fetiță de 7 ani și un băiețel de 4 luni. Fetiței nu i-am zis că tatăl ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalți. Nici la ora actuală nu știe că tatăl ei e mort. Întâi, să-l ducem pe el la locul lui și apoi vedem cum facem. Am fost și la psiholog să întrebăm și au zis că nu e bine să o aducem aici. Sa o ducem într-un parc, să-i explicam că tati a plecat la Doamne Doamne”, a dezvăluit mama lui Dany Vicol, pentru adevarul.ro.

citește și...