Tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, condus pe ultimul drum. Dany Vicol a fost înmormântat lângă sora lui

12.09.2019, 13:16

Durere de nedescris pentru familia lui Dany Vicol, tânărul de 24 de ani mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu. Acesta a fost condus pe ultimul drum, pe 12 septembrie, de rude și prieteni.

Familia lui Dany a decis să îl înmormânteze lângă sora lui, în localitatea Rudeni. Fetița a decedat în urmă cu câțiva ani, la vârsta fragedă de doar 6 ani, din cauza unei boli incurabile.

Tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, condus pe ultimul drum. Dany Vicol a fost înmormântat lângă sora lui

Înmormântarea tânărului a fost una dureroasă pentru părinții acestuia, dar și pentru cei care l-au cunoscut. Zeci de coroane au fost depuse în memoria lui Dany Vicol. Mama acestuia a fost la un pas de leșin când fiul ei a fost condus pe ultimul drum. Toți cei prezenți la înmormântarea lui Dany au purtat tricouri albe și negre, imprimate cu poza acestuia.

Dany Vicol a decedat pe loc în urma impactului. Tânărul de 24 de ani se afla într-un vehicul Audi, în noaptea de sămbătă spre duminică, la ora 3.00, când a fost lovit frontal de bolidul condus de Mario Iorgulescu. Accidentul s-a produs pe Șos. Chitila și ambii veneau din sensuri opuse.

‘Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror.

M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!». A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele’, a declarat un martor de la locul accidentului.

 

citește și...