Mircea Badea, reacție dură vizavi de accidentul produs de Mario Iorgulescu: „I se rupea de ce scrie în lege”

11.09.2019, 15:04
Mircea Badea, reacție dură vizavi de accidentul produs de Mario Iorgulescu: „I se rupea de ce scrie în lege”
Mircea Badea a făcut afirmații dure despre Mario Iorgulescu

Mircea Badea a vorbit în emisiunea pe care o realizează despre groaznicul accident rutier produs de Mario Iorgulescu, având cuvinte dure de spus despre fiul șefului LPF. 

Prezentatorul TV consideră că tragedia în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața nu s-a produs din pentru că legile nu sunt aspre, ci din cauza lui Mario Iorgulescu

„I se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege”

„Mario Iorgulescu nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici mașina pe care i-o luase tatăl lui nu era în tiparele banalului. Era o super mașină. După accidentul mortal, reflexul societății românești este să spună: Parlamentul este de vină! Eu credeam că Mario Iorgulescu este de vină. A, nu, legile nu sunt suficient de aspre, absolut. Vă dați seama că i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege. Nu cred că legile mai aspre sau mai puțin aspre l-ar fi împiedicat pe Mario Iorgulescu să – orice. Nu cred că-l interesa deloc ce scrie într-o lege sau în altă lege. E un reflex atât de imbecil să dai vina pe legi, împiedică orice raționament”, a zis Badea, în direct la TV. 

 

citește și...