Ce nu suportă Denise Rifai. ”Așa ce urăsc chestia asta la o femeie!”

15.10.2020, 15:44
Ce nu suportă Denise Rifai. ”Așa ce urăsc chestia asta la o femeie!
Ce nu suportă Denise Rifai. ”Așa ce urăsc chestia asta la o femeie!"

Prezentatoarea de televiziune Denise Rifai a explicat ce anume o deranjează cel mai mult la unele femei.

Denise Rifai a debutat în data de 6 octombrie la Kanal D cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Jurnalista a fost invitată în cadrul emisiunii “Invitatul de 12”, la Radio Impuls, unde a răspuns întrebărilor lui Cosmin Cernat.

Prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D a fost întrebată de Cosmin Cernat cum trebuie să arate o femeie din punctul ei de vedere.

“Feminină. Dulce. Trebuie să poată să ia niște decizii. Trebuie să își sprijine bărbatul. Trebuie să stâlp în casă. Așa că, femeia trebuie să fie dulce, să fie supusă bărbatului ei și să facă lucrurile să se întâmple într-o casă, să fie armonie frumoasă. Femeia este cea care unește, care leagă, care își îmbracă bărbatul”, a declarat Denise Rifai, citată de wowbiz.ro.

Denise Rifai ”Nu suport femeile astea ciufute”

La aceeași emisiune, Denise Rifai a afirmat că este foarte deranjată de genul de femei care sunt tot timpul nemulțumite de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

“Nu suport femeile astea ciufute. Sunt foarte multe femei ciufute, nu le convine nimic, mă. Așa stare ciudată îți dau sau mergi la mese și vezi cupluri, măi, ele sunt așa… așa urât se poartă…Așa ce urăsc chestia asta la o femeie!”, a mai spus jurnalista.

Ce spune Denise Rifai despre viața sa personală

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Denise Rifai a mărturisit că și-ar dori să se căsătorească și să aibă copii.

”Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată.

Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a afirmat aceasta.

citește și...