Alex Velea i-a transmis un mesaj dur lui Lino Golden, cu ocazia zilei de naștere! ‘La mulți ani, Șerpișorule. Noi nu te-am crescut și învățat așa’

05.10.2020, 17:53
Alex Velea i-a transmis un mesaj dur lui Lino Golden, cu ocazia zilei de naștere! 'La mulți ani, Șerpișorule. Noi nu te-am crescut și învățat așa'
Alex Velea i-a transmis un mesaj dur lui Lino Golden, cu ocazia zilei de naștere! 'La mulți ani, Șerpișorule. Noi nu te-am crescut și învățat așa'

Faptul că Mario Fresh și Lino Golden au părăsit casa de producție a lui Alex Velea a provocat un adevărat scandal între cei trei.

În ultimii ani, Alex Velea s-a comportat ca un adevărat tată pentru cei doi artiști și le-a oferit tot sprijinul lui. Din păcate, lucrurile s-au schimbat extrem de mult în ultima perioadă, iar Mario Fresh și Lino Golden au decis să nu mai facă parte din familia Golden Boy Society pentru că nu mai erau de acord cu unele idei impuse de Alex Velea.

Alex Velea, în război cu Lino Golden

Chiar dacă cei trei artiști păreau foarte buni prieteni și ținând cont de faptul că iubitul Antoniei i-a crescut pe Mario și Lino, relația dintre ei s-a deteriorat extrem de mult.

De ziua de naștere a lui Lino Golden, Alex Velea i-a transmis un mesaj dur acestuia, pe Instagram. Solistul i-a scris că speră să aibă parte de toată fericirea de ziua lui, cea pe care o mimează tot timpul pe rețelele de socializare.

‘Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe’, a scris Alex Velea.

Ce spune Mario Fresh

Recent, Mario Fresh a confirmat că nu mai face parte din casa de producție a lui Alex Velea și a făcut primele declarații pe contul lui de Instagram.

‘Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită etc… Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el’, a scris Mario Fresh pe Instagram.

citește și...