George Burcea face dezvăluiri despre mama sa. Boala cumplită cu care aceasta s-a luptat

02.10.2020, 11:25
George Burcea face dezvăluiri despre mama sa. Boala cumplită cu care aceasta s-a luptat
George Burcea face dezvăluiri despre mama sa. Boala cumplită cu care aceasta s-a luptat

Actorul George Burcea și-a aniversat mama. Cu această ocazie, acesta a dezvăluit și cu ce boala cumplită s-a luptat cea care i-a dat viață.

George Burcea a transmis un mesaj extrem de emoționant de ziua de naștere a mamei sale, Georgeta. Acesta a dat publicității și o fotografie în care apare alături de cea care i-a dat viață. În mesajul pe care l-a transmis cu ocazia aniversării mamei sale, George Burcea a făcut și o dezvăluire dureroasă despre aceasta. Mama lui George Burcea s-a lupat cu cancerul l-a sân în urmă cu câțiva ani, însă a reușit să învingă boala.

”Ea este Georgeta, mama mea. A iubit, a zâmbit, a alergat de fericire, a alergat de teama, a fost rãnitã, a fost lovitã, iar peste toate acestea, ca un cadou neasteptat de la doamna viatã, un cancer mamar si-a facut aparitia în 2015. L-a învins.

Le-a invins pe toate, iar astazi imi zambeste. Voi lansa romanul si voi face si filmul despre tine. Iti promit. La multi ani, Maman”. All luv for ya ❤️?#1stOct”, a scris George Burcea în mediul online.

George Burcea, relație tensionată cu tatăl său

La începutul acestui an, George Burcea l-a acuzat pe tatăl său de violență domestică. Ulterior, tatăl actorului a făcut declarații în care afirmă că fiul său a vrut să-l omoare. Apoi, partenerul de viață al cântăreței Andreea Bălan a făcut noi comentarii despre tatăl său.

“Ce crezare poţi să-i dai unui om care a făcut ce a făcut…  Nu poate să susţină acest lucru, este incalificabil ca un părinte care, pe lângă faptul că nu a fost alături de tine 32 de ani, care îţi cere bani pe ascuns, că altfel vorbeşte presei, un părinte care nu m-a dus nici la şcoală, nici la grădiniţă, nu mi-a dat nici un sfat în viaţă, din contră, mai şi sare cu cuţitul la fiu, întoarce totul împotriva lui şi spune că el… De ce, prietene?”,spunea George Burcea la vremea respectivă.

citește și...