Ce îi reproșează soția lui Adrian Nartea, actorul din serialul ”Vlad”. ”Are dreptate”

27.09.2020, 11:28
Ce îi reproșează soția lui Adrian Nartea, actorul din serialul ”Vlad”. ”Are dreptate”
Ce îi reproșează soția lui Adrian Nartea, actorul din serialul ”Vlad”. ”Are dreptate”

Adrian Nartea a făcut dezvăluiri despre familia sa. Actorul a mărturisit ce îi reproșează partenera sa de viață.

Adrian Nartea, interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, a vorbiut despre familia sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.ro.

Acesta a explicat ce anume îi reproșează partenera sa de viață, Alina.

”Că nu prea stau acasă și are dreptate. Dar și justificat nu stau acasă, că filmez. Cam asta. În rest, nu prea îmi reproșeaza nimic, s-a învățat cu mine”, a declarat Adrian Nartea.

La rândul lui, Adriana Nartea a mărrturisit și ce îi reproșează el soției sale.

”Că nu mă înțelege când îmi reproșează că nu prea stau pe acasă. De fapt, ea mă înțelege, dar își exprimă dorința ca eu să stau acasă. Dar suntem clarificați pe subiectul ăsta și e bine”, a spus actorul.

Se uită împreună cu familia la serialul ”Vlad”


Adrian Nartea a dezvăluit și că obișnuiește să se uite împreună cu familia sa la serialul ”Vlad”,al cărui protagonist este.

”Până nu de mult, ne-am cam uitat împreună, însa știam când urmează niște secvențe mai complicate pentru cea mică și n-o lăsăm să se uite. La mine în familie, spoilerele sunt la ordinea zilei, că ea mă întreabă diverse, de ce am făcut una sau alta… Feedback-ul cel mai real vine de la soția mea. Practic, până deunăzi era o vizionare în familie și cu prietenii, când nu ne întâlneam cu toată echipa din VLAD să ne uităm… și să ne autocriticăm. Dar acum să vedem cum o să fie”, a declarat acesta.

Actorul a explicat că a luat-o și pe fiica sa, Mara, la fimările pentru serial.

”Da, am luat -o de mai multe ori, dar încă nu e pasionată, are patru ani și opt luni, deocamdată vrea să se joace, nu înțelege prea mult din ce se întamplă pe platoul de filmare, știe doar că tata e acolo, știe că în momentul în care tata se duce la serviciu, se joacă de-a ”VLAD”. Bucuria ei de a se afla acolo pe platou nu o prea marchează. Dacă ar avea colegi acolo, pe Anton sau Ștefan al lui Emilian, pe Sasha al Olimpiei sau pe Carol al Victoriei poate s-ar distra mai mult, dar se întâmplă cam rar să-i luăm pe toți pe set, mai ales acum, în pandemie, e destul de complicat să facem asta”, a spus el.

citește și...