Veronica Măgureanu, despre accidentul teribil pe care l-a provocat. ”O lună de zile am fost în șoc”

26.09.2020, 11:05
Veronica Măgureanu, despre accidentul teribil pe care l-a provocat. ”O lună de zile am fost în șoc”
Veronica Măgureanu, despre accidentul teribil pe care l-a provocat. ”O lună de zile am fost în șoc”

Veronica Măgureanu, partenera de viață a interpretului de muzică populară Constantin Măgureanu, a făcut declarații despre accidentul teribil în care a fost implicată în urmă cu câteva luni.

În luna iulie, soția solistului de muzică populară Constantin Măgureanu a lovit mortal un tânăr cioban în vârstă de 26 de ani.

Veronicăi Stafie Măgureanu i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și este pasibilă de închisoare. Aceasta se afla la volanul mașinii, și conducea dinspre Teleorman spre București. Pe DN65, ea nu a văzut turma de oi și nici ciobanul care încerca să gonească animalale de pe carosabil, și a intrat direct în bărbat. În urma impactului puternic, tânărul în vârstă de 26 de ani, din comuna Putineiu, a decedat pe loc.

Veronica Măgureanu a vorbit despre accidentul în care a fost implicată în cadrul unui interviu pe care l-a acordat la TV.

„Am de 20 ani permis, n-am zgâriat niciodată mașina, sunt foarte precaută mai ales când sunt cu copiii în mașină. S-a întâmplat pe un drum național, mi-au sărit din partea dreaptă niște oi pe mașină. Oile au sărit pur și simplu pe mașină, n-am frânat, nu am avut nici reacție de a frână. Cum să frânez când într-o fracțiune de secundă îți sar niște oi pe capotă și pe parbriz”, a spus VeronicaMăgureanu, citată de spynews.ro.

Veronica Măgureanu: ”Poate că Dumnezeu a vrut să mă zguduie puternic”

Soția lui Constantin Măgureanu a explicat că a aflat despre ciobanul care a murit în urma accidentului de la asistentele de pe salvare.

„Norocul meu a fost că am avut 70-80 km/h viteză. Am auzit totul pe mașină, nimic călcat cu roțile. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa să nu am ceva pe conștiință că aș fi călcat pe ceva. În acele oi mai există și un cioban, Dumnezeu să-l odihnească, că nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de mașina mea, a fost în șanț și probabil au ricoșat oile. A avut o singură lovitură la cap. Eu nici n-am știut de acel cioban în acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus”, a afirmat Veronica Măgureanu.

Aceasta a mai explicat că a fost la terapie psihologică timp de câteva săptămâni.

„Poate că Dumnezeu a vrut să mă zguduie puternic, pentru că am fost zguduită puternic. Acum două luni s-a abătut un necaz asupra mea, dar Dumnezeu a vrut să mă zguduie și să-mi spună: ”Hei, trezește-te la realitate, draga mea!” Dumnezeu mi-a arătat în acea secundă că m-a iubit în momentul oportun, în momentul crucial din viața mea, mie și fiului meu. Eu, astăzi, puteam să nu mai fiu aici. O luna de zile am fost în șoc, eu și copilul meu cel mic. Timp de trei săptămâni am făcut terapie psihologică”, a mai declarat partenera de viață a lui Constantin Măgureanu.

 

citește și...