Mariana de la ‘Puterea dragostei’, motiv de ceartă între Cristian Comănici și Cristi Marinescu

22.09.2020, 11:24
Mariana de la 'Puterea dragostei', motiv de ceartă între Cristian Comănici și Cristi Marinescu
Mariana de la 'Puterea dragostei', motiv de ceartă între Cristian Comănici și Cristi Marinescu

Încă de la intrarea în casa ‘Puterea dragostei’, Mariana a pus pe jar inimile tuturor băieților intrați în competiție. Moldoveanca de 26 de ani se numără printre concurenții sezonul 3 al show-ului matrimonial din Turcia. Până acum, tânăra a ales să nu formeze niciun cuplu, însă doi băieți din casa ‘Puterea dragostei’ se luptă pentru inima ei.

Mariana de la ‘Puterea dragostei’, plăcută de doi băieți

Este vorba de Cristian Comănici și Cristi Marinescu. În ediția de luni, 21 septembrie, fratele Biancăi Comănici a întrebat-o pe Mariana dacă ar putea să facă un cuplu cu Cristi Marinescu.

“Mai, nu stiu ce sa zic. Nu-mi place ca este o persoana foarte influentabila. Nu-mi place ca nu ia decizii singur, ii cere parerea unuia si altuia. In momentul de fata, pot sa spun ca nu va cunosc pe niciunul’, a răspuns Mariana.

Mariana este curtată de ceva vreme de Cristian Comănici, însă tânărul este convins că ea nu are sentimente pentru el. În plus, tânăra din Republica Moldova este plăcută și de Cristi Marinescu.

Mariana nu îl place pe Cristian Comănici

”Mariana se mulțumește cu mine, pentru că nu are pe cine să aleagă momentan. Eu nu am fost cu Mariana, îmi doresc, dar eu nu văd nimic special din partea ei. Mariana nu mi-a dat de înțeles că vrea o relație cu mine”, a spus Cristian Comănici de la ‘Puterea dragostei’.

Cu toate acestea, Cristian Comanici renunță la Mariana, pe care vrea să o cucerească cu orice preț.

‘Încerc să îi arăt că o plac, de luni o să încerc și să îmi scot arsenalul la suprafață. Cred că m-am îndrăgostit de Mariana. Așa simt! Îmi place mult de ea, dar e genul de fată care se lasă greu cucerită. Dar, mie îmi plac fetele de genul ăsta. E o provocare pentru mine, dar chiar merită să fie cucerită’, a mai declarat Cristian Comănici.

citește și...