Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei” nu a luat Bacalaureatul. Ce note a obținut concurentul

16.09.2020, 13:39
Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei” nu a luat Bacalaureatul. Ce note a obținut concurentul
Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei” nu a luat Bacalaureatul. Ce note a obținut concurentul

Cristian Comănici, care este concurent în cel de-al tgreilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, nu și-a luat examenul de Bacalaureat.

Cristian Comănici este unul dintre cei mai apreciați și votați concurenți de la ”Puterea Dragostei”, sezonul 3, acesta fiind desemnat de cele mai multe ori liderul suprem al casei, în urma rezultatelor decise de către telespectatori. Acesta este fratele Biancăi Comanici, câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial filmat în Turcia și difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Potrivit kanald.ro, acesta a urmat Colegiul Național “Calistrat Hogaș”, din Tecuci, la profilul Matematică-Informatică, și anul trecut a susținut Bacalaureatul. Însă  nu a reușit să obțină o medie de trecere. Cristian a luat nota 5,20 la Limba Română, 5,50 la Matematică și 6,50 la Anatomie și Fiziologie Umană, Genetică și Ecologie Umană, în final nereușind să obțină o medie peste 6 pentru a se număra printre cei reușiți, ci a obținut doar media 5.73 și a fost respins.

Pentru a face rost de bani, Cristian Comănici a început să lucreze din timpul liceului în domenii precum construcții și informatică. A fost și game tester.

Nici sora sa nu a luat Bacalaureatul

Nici sora lui Cristian Comănici, Buianca, nu a luat examenul de Bacalaureat.

Potrivit wowbiz.ro, Bianca Comănici a vrut să se înscrie la facultate, chiar dacă nu are Bac-ul luat, însă a aflat că nu se mai fac înscrieri anul acesta.

„O veste foarte foarte rea, extrem de rea! Însă poate așa a fost să fie și e dat de la Dumnezeu. Trebuia să mă duc dimineață să mă înscriu la facultate, dar din păcate, nu se mai fac înscrieri la facultate pentru că nu sunt foarte mulți studenți. Și din cauza nu o să înceapă cursurile. Chiar nu am ce să fac. Din păcate nu am reușit anul ăsta.

Poate așa a fost să fie. Să nu fac o faculatte doar ca să o fac. Mă gândesc că eu oricum o să dau bac-ul anul viitor. Până atunci o să mă pregătesc și apoi o să încep cu facultatea. Poate așa a fost să fie, ca să încep altă facultate, nu știu… destinul. Asta s-a întâmplat din cauza pandemiei”, a explicat Bianca Comănici.

 

citește și...