Alina Sorescu, declarații după ce au apărut zvonuri de divorț. Care este relația cu Alexandru Ciucu

13.09.2020, 12:23
Alina Sorescu, declarații după ce au apărut zvonuri de divorț. Care este relația cu Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, declarații după ce au apărut zvonuri de divorț. Care este relația cu Alexandru Ciucu

Cântăreața Alina Sorescu a făcut declarații despre relația pe care o are cu soțul ei, Alexandru Ciucu, după ce au tot apărut zvonuri că cei doi ar fi la un pas de separare.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de zece ani. Au împreună două fetițe, Carolina și Raisa.

Despre cei doi s-a zvonit că se despart după ce ea a rămas în Capitală cu fetiţele, iar el a plecat la mare. Alina Sorescu neagă însă că între ea şi Alexandru Ciucu ar exista probleme.

Alina Sorescu a intrat prin telefon la emisiunea ”Vorbește lumea” și a dat declarații despre căsnicia ei.

Vedeta a spus că nu este vorba despre așa ceva, că recent au împlinit 10 ani de relație și chiar a primit un inel frumos de la Alex Ciucu.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu.

Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie” a spus Alina Sorescu, citată de revista Viva.

„Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a mai spus artista.

”Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă”

Alexandru Ciucu povestea într-un interviu cum a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină parteneră de viață, Alina Sorescu.

„Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea. E diferenţa de 10 ani. Noi am terminat aceeaşi şcoală generală. Noi nu ne-am întâlnit niciodată în perioada şcolii”, spunea Alexandru Ciucu

citește și...