Cum se menține în formă Alina Sorescu. Vedeta a spus care este secretul ei!

09.03.2020, 12:40
Cum se menține în formă Alina Sorescu. Vedeta a spus care este secretul ei!

Cântăreața Alina Sorescu a explicat care este secretul ei pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Artista a mărturisit că are grijă să nu facă excese.

Alina Sorescu arată foarte bine și are o siluetă fără reproș. Artista a explicat, la Antena Stars, ce face pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat. Vedeta practică pilates.

“Sunt un om echilibrat, încerc să nu fac excese. Problema este că nu am un program fix de masă. Totul a început cu o durere de spate, apoi a început să îmi placă. Am venit la sală chiar şi în timp ce eram însărcinată. Am făcut pilates până în luna a şaptea”, a detaliat Alina Sorescu, citată de spynews.ro.


Artista a vorbit și despre programul extrem de încăcat pe care îl are.

“Nu este uşor să fac faţă, dar cu perseverenţă reuşeşc să le fac pe toate. Să am grijă de mine, să mă ocup de fetiţe, de treburile cu şcoala mea de muzică, dar ne ajută şi bunicii. Fără ei nu ne-am putea descurca”, a mai declarat cântăreața.

Alexandru Ciucu este căsătorit cu artista Alina Sorescu, împreună cu care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, dar și unul dintre cele mai unite. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au împreună două fetițe, Carolina și Raisa.