Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, jefuiți! Ce le-au luat hoții

16.12.2019, 16:27
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, jefuiți! Ce le-au luat hoții
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, jefuiți

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, soțul ei, au fost jefuiți! Iată cum s-a întâmplat totul și ce le-au luat hoții din casă. 

Recent, artista și soțul său au fost călcați de hoți, chiar în timp ce se aflau în locuință. Dimineața, cei doi au realizat că le lipsesc mai multe tablouri valoroase din casă. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, jefuiți

„Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul ăsta s-a întâmplat când eram toţi acasă. Deci, la noi acasă oricum e tot timpul cineva, dar de data asta era în mijlocul nopţii şi eram absolut toţi acasă, inclusiv copiii. Şi mă gândesc, nu ştiu, printr-o întâmplare nefericită dacă vreunul dintre noi cobora să, nu ştiu, să bea un pahar cu apă sau…nu îmi dau seama. A fost un moment foarte…şi cu cât trece timpul şi te gândeşti ce s-ar fi putut întâmpla, cu atât, nu ştiu cum să zic, sentimentul provoacă o astfel de experinţă neplăcută, este mai profund şi mai dureros”, a mărturisit Ciucu, la Antena Stars. 

Creatorul de modă este decis să întărească măsurile de securitate din casă, pentru a evita un astfel de incident.

„Luăm deja măsuri în sensul ăsta. Deşi mi se părea că e destul de bine păzită incinta. Voi face de aşa natură încât să devină casa noastră o fortăreaţă.”, a mai spus Ciucu.

citește și...