Nick Rădoi, momente dificile după ce a fost infectat cu coronavirus! Gestul disperat al omului de afaceri: ‘Am luat o hârtie și am lăsat mesaj’

06.09.2020, 13:07
Nick Rădoi, momente dificile după ce a fost infectat cu coronavirus! Gestul disperat al omului de afaceri: 'Am luat o hârtie și am lăsat mesaj'
Nick Rădoi, momente dificile după ce a fost infectat cu coronavirus! Gestul disperat al omului de afaceri: 'Am luat o hârtie și am lăsat mesaj'

Nick Rădoi a trecut prin momente dificile după ce a fost infectat cu coronavirus. Omul de afaceri s-a infectat cu COVID-19 în urmă cu câteva luni. Acesta a declarat faptul că la un moment dat credea că o să moară!

Nick Rădoi a mai spus că atât el, cât și fratele lui au fost depistați pozitiv cu virusul provenit din China. Nick a refuzat internarea, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit pe zi ce trece și a crezut că o să moară. La vremea respectivă, omul de afaceri s-a gândit chiar să lase un mesaj de adio familiei.

Nick Rădoi a crezut că va muri

‘Am luat o hârtie și am lăsat mesaj. Pentru copiii mei, pentru părinții mei și am lăsat un mesaj și video. A fost un moment în două seri în care am crezut că totuși nu o să mai reușesc. Am lăsat un mesaj ca și când dacă se întâmplă ceva cu mine… și ca o glumă le spuneam’, a spus Nick Rădoi conform AtenaStars.

‘Am trecut printr-o situație destul de gravă. Nu prea am vorbit cu nimeni, dar acum sunt sănătos, ok. Am avut coronavirus! Și eu, și fratele meu. Cred că amândoi am fost neglijenți. Eu am fost foarte neglijent. Nu că nu credeam în virus, dar nu credeam în mască, în chestii de genul acesta, de a nu putea socializa. Multe lucruri nu aveau sens pentru mine’, a mai declarat Nick Rădoi.

Ce sfat are pentru cei care nu cred în coronavirus

‘Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii, mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva. Aș dori ca toți cei care nu cred, să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus’, a mai spus acesta pentru Click!

citește și...