Nick Rădoi, infectat cu coronavirus! Afaceristul a trecut prin momente dificile: ‘Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva’

30.07.2020, 14:59
Nick Rădoi, infectat cu coronavirus! Afaceristul a trecut prin momente dificile: 'Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva'
Nick Rădoi, infectat cu coronavirus! Afaceristul a trecut prin momente dificile: 'Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva'

Milionarul Nick Rădoi, în vârstă de 57 de ani, a fost infectat cu coronavirus! Afaceristul a povestit prin ce momente dificile a trecut în ultimele săptămâni. Deși la început nu credea în pandemia de COVID-19, acum Nick Rădoi a dorit să tragă un semnal de alarmă.

Nick Rădoi este stabilit în America de peste 35 de ani, unde și-a clădit un adevărat imperiu financiar, estimat la 30 de milioane de dolari. În prezent, el locuiește în Los Angeles, unde are o casă de 7 milioane de dolari.

Nick Rădoi s-a simțit rău

În luna aprilie a acestui an, Nick Rădoi a decis să plece la casa lui Mexic și mărturisea că nu crede deloc în virusul din China. Din păcate, afaceristul s-a infectat cu COVID-19 și a învățat să fie mai precaut și responsabil.

‘Am trecut printr-o situație destul de gravă. Nu prea am vorbit cu nimeni, dar acum sunt sănătos, ok. Am avut coronavirus! Și eu, și fratele meu. Cred că amândoi am fost neglijenți. Eu am fost foarte neglijent. Nu că nu credeam în virus, dar nu credeam în mască, în chestii de genul acesta, de a nu putea socializa. Multe lucruri nu aveau sens pentru mine’, a spus Nick Rădoi pentru Click!

De asemenea, celebrul milionar a explicat de unde ar fi putut luat virusul. După întreaga pățanie, Nick Rădoi îi îndeamnă pe toți să poarte masca de protecție.

‘În California e totul închis, nu prea ai cum să te distrezi, tot ceea poți să faci este să mergi în cazino, să joci. În cazino, lumea era ca înainte, fără măști, cazinourile erau supraîncărcate de oameni și, undeva acolo, s-a întâmplat să iau coronavirus. Bineînțeles că am simțit toate simptomele, am fost la doctor, nu am vrut să stau la spital și am urmat tratamentul acasă. Vreau să zic că n-aș dori nimănui să treacă prin această situație.

Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc’, a mai declarat Nick Rădoi pentru Click!

Ce sfat are pentru cei care nu cred în coronavirus

‘Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii, mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva. Aș dori ca toți cei care nu cred, să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus’, a mai spus acesta.

SUA este ţara cea mai lovită din lume de COVID-19 cu 4.178.021 cazuri, între care 146.460 decese. De asemenea, în America Latină şi în Caraibe se înregistrează 4.328.915 cazuri, între care 182.501 decese.

citește și...