Nick Rădoi s-a împăcat cu fosta iubită, Mădălina Apostol!

07.01.2020, 19:11
Nick Rădoi s-a împăcat cu fosta iubită, Mădălina Apostol!
Nick Rădoi s-a împăcat cu fosta iubită, Mădălina Apostol!

S-au certat și împăcat în repetate rânduri, dar au sfârșit tot în brațele unul altuia. Nick Rădoi s-a împăcat cu fosta iubită, Mădălina Apostol, de sărbători.

Nick Rădoi s-a împăcat cu fosta iubită, Mădălina Apostol!

Deși s-au acuzat reciproc pe la tv, dragostea a învins în cele din urmă. Bruneta s-a reîntors în brațele afaceristului, după ce în vara lui 2019 s-au despărțit a mia oară. Nick Rădoi mărturisea în repetate rânduri că nu se va mai împăca vreodată cu aceasta.

Din fericire, Mădălina Apostol a decis să îi mai dea o șansă lui Nick Rădoi, iar pe rețelele de socializare curg deja mesajele de dragoste.

”M-a certat, m-a criticat, m-a iubit, m-a apreciat, m-a învățat, m-a înțeles. Și invers. De multe ori am fost prea dură, prea rebelă, prea încăpățânată. Dar și el. De și mai multe ori ne-am certat. Rău de tot! Ceea ce știu însă, este faptul că tot timpul, dar tot timpul, ne-am respectat. Vreau să-ți mulțumesc și aici, dragă Nick Radoi, pentru toți acești ani și pentru cei ce vor urma! Ești un om bun și ești în inima mea mereu! La mulți ani! Te iubesc!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Mădălina Apostol pe Facebook.

Cei doi și-au început povestea de iubire în 2011, iar de atunci, miliardul a răsfățat-o pe brunetă cu vacanțe și cadouri scumpe.

Afaceristul stabilit de peste 30 de ani în America a cheltuit sume enorme pentru tot confortul Mădălinei Apostol. Potrivit Click!, NicK Rădoi i-a cumpărat și un apartament brunetei într-o zonă bună a Capitalei, în 2014. Mădălina Apostol are 2 copii dintr-o relație anterioară.

citește și...