Încep preselecțiile pentru ”Românii au talent”, sezonul 11

21.08.2020, 15:53
Încep preselecțiile pentru ”Românii au talent”, sezonul 11
Încep preselecțiile pentru ”Românii au talent”, sezonul 11

”Românii au talent” revine cu cel de-al 11-lea sezon.  Încep preselecțiile pentru următorea ediție a emisiunii de talente de la Pro TV.

Încep preselecțiile pentru emisiunea ”Românii au talent” sezonul 11, anunță protv.ro.

Caravana ”Românii au talent” vine în țară pentru a îi cunoaște pe eroii următorului sezon și a le da ocazia să cucerească publicul prin momentul pe care l-au pregătit.

Pe 8 septembrie, caravana ajunge la Constanța, iar ulterior în alte orașe din țară.

Echipa va asigura toate condițiile de siguranță pentru această perioadă: de la distanța socială atât în sălile de casting, cât și în zonele de așteptare, la asigurarea măștilor și a soluțiilor de dezinfectare.

Radu Palaniță a câștigat sezonul 10

Finala show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut loc vineri, 29 mai. 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ”Românii au talent”, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Radu Palaniță, un mecanic auto care a cucerit publicul cu timbrul său vocal, s-a clasat pe primul loc și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

În marea finală, a cântat „My Way” pe Calea Victoriei din București, filmat cu un telefon mobil.

”Am căutat și ales locația care am simțit eu că se potrivește cel mai bine cu mesajul pe care voiam să-l transmit. Momentul a fost înregistrat cu telefonul, deci nu ceva profesionist.

Ce m-a impresionat a fost faptul că au ieșit și oamenii la geamuri și spre bucuria mea, niciunul nu s-a plâns de faptul că era seară și eu interpretam, dimpotrivă m-au susținut.

Mi s-a părut un decor foarte interesant și cred că m-a reprezentat foarte bine. Îmi amintesc și acum emoțiile pe care le-am simțit când am fost pe scenă și aveam jurații și publicul în fața mea. Acum a fost diferit, mă înconjura…liniștea”, a spus Radu Palaniță despre momentul său din finala show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV.

citește și...