Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac la emisiunea de la Național TV. Este o artistă cunoscută

14.08.2020, 14:11
Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac la emisiunea de la Național TV. Este o artistă cunoscută
Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac la emisiunea de la Național TV. Este o artistă cunoscută

S-a aflat cine o va înlocui pe Corina Chiriac la emisiunea pe care aceasta a moderat-o ani de zile la postul de televiziune Național TV.

După ce Corina Chiriac a decis să renunțe la emisiunea ”Opriți timpul”, de la Național TV, mai multe vedete au intrat în cursa pentru a-i locul renumitei artiste: Diana Matei, din taraful Celante, Theo Rose, Mirela Vaida și Maria Buză.

Cea care o înlocuiește pe Corina Chiriac ete cântăreața Diana Matei, din taraful Cleante, anunță click.ro.

Diana Matei va apărea la Național TV, alături de Adrian Enache, din toamna acestui an.

Cei doi vor prezenta împreună un nou format, intitulat “START SHOW”, în fiecare duminică, de la ora 13.00, la Național TV, în locul emisiunii ”Opriți timpul”.

“În cadrul spectacolului, vor fi prezenți invitați din diferite domenii. În fiecare spectacol, invitații vor fi provocați să cânte live alături de Taraful Cleante piese atât din repertoriul lor, cât și piese diferite față de repertoriul pe care îl abordează în mod obișnuit. În plus, pentru că postul Național TV promovează muzică românească, în cadrul anumitor spectacole vor fi evocați mari artiști ai României, printr-un tribut adus lor de către Adrian Enache. Nu vor lipsi momentele de umor interpretate fie de către actori consacrați, fie de invitații din emisiune. Decorul este realizat în așa manieră încât să creeze un spațiu relaxat, care permite momente de discuție interactivă, dar și un cadru propice pentru distracție”, a declarat Călin-Mircea Popa, director general Național TV pentru sursa citată.

A renunțat la colaborare după 12 ani

Renumita interpretă de muzică ușoară Corina Chiriac nu va mai realiza emisiuni la postul de televiziune Național TV, unde a prezentat emisiunea de divertisment ”Opriți timpul!”, vreme de 12 ani. Anunțul a fost făcut de vedetă în urmă cu câteva luni, pe contul ei de Facebook.

”Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV. Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercam să “Ne-amintim Duminică” și să “Oprim Timpul” împreună. Sutele de ediții filmate până anul asta în data de 11 Martie, vor fi revazute de azi înainte de către alte și alte rânduri de telespectatori ! Mulțumesc echipei televiziunii Național TV pentru găzduire și urez tuturor emisiuni frumoase în viitor”, explica celebra artistă.

Corina Chiriac a mărturisit atunci că își dorește să se ocupe de cartea sa de memorii.

citește și...