Secretul căciulilor purtate de Axinte de la ”Vacanța mare”. Cine i le făcea

12.08.2020, 09:46
Secretul căciulilor purtate de Axinte de la ”Vacanța mare”. Cine i le făcea
Secretul căciulilor purtate de Axinte” de la ”Vacanța mare”. Cine i le făcea

Florin Petrescu, cunoscut publicului larg drept Axinte de la ”Vacanța mare”, a dezvăluit care este secretul căciulilor cu care a apărut pe vremea când făcea parte din celebrul grup umoristic.

Florin Petrescu, în vârstă de 47 de ani, a spus povestea căciulilor pe care le-a purtat pe vremea când făcea parte din grupul umoristic ”Vacanța mare” și îi dădea viață personajului Axinte. Acesta avut peste 20 de modele de căiuli, pe care i le-a făcut soacra sa.

”A fost ideea mea de a purta căciulă. Când mi s-a spus cum trebuie să fie rolul, un băiat prost de la țară, mi-am adus aminte de cineva de la țară care avea un cap imens și purta o căciulă mare. Am zis: ”Uite-așa îl văd!”. Noua generație nu mai știe de ”Vacanța Mare”, unii îmi încurcau și numele, acum mă știu de Axinte cu Vulpița. (n.r.- au lansat piesa ”Hai la București”)”, a declarat Florin Petrescu pentru click.ro.

”Am avut 20 de căciuli, dar au fost locuri în care am cântat, pe la Strehaia, și după ce făceau poze cu mine fugeau cu căciula. Așa am rămas fără 20 de modele, pe care mi le lucrează soacra. Și mereu o mai rugam să îmi mai facă câte o căciulă, că iar am rămas fără ea, că iar a dispărut”, a mai spus acesta.

Lucrează pe litoral

Florin Petrescu lucrează în această perioadă pe litoralul românesc, unde asigură programul artistic pentru 10 terase din stațiuni.

”Acum, dacă nu se mai fac Zilele orașelor, unde mergeam cu artiștii, iar nunțile sunt amânate pentru 2021. Însă e foarte rău că terasele se închid devreme, la ora 23.00, din cauza restricțiilor impuse de Covid 19, în condițiile în care omul d- abia vine pe la ora 21.00. Probabil s-au gândit la cluburile de la mare, care lungeau programul spre dimineață, dar 99 % dintre locații sunt terase”, a spus el.

”Distracţia este asigurată de Caravana lui Axinte. Noi vara nu dormim, vă aşteptăm la mare!”, a explicat Florin Petrescu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...