Radu Pietreanu de la ‘Vacanța Mare’ are probleme mari de sănătate! Ce s-a întâmplat cu celebrul actor

08.02.2020, 14:23
Radu Pietreanu de la 'Vacanța Mare' are probleme mari de sănătate! Ce s-a întâmplat cu celebrul actor
Radu Pietreanu de la 'Vacanța Mare' are probleme mari de sănătate!

Radu Pietreanu, actorul care a interpretat personajul Costel, soţul Leanei, în ‘Vacanța Mare’, a ajuns de nerecunoscut!

Radu Pietreanu de la ‘Vacanța Mare’ are probleme mari de sănătate!

Actorul originar din Târgu Cărbuneşti (judeţul Gorj) a jucat mai bine de 15 ani în serialul de la Pro TV. Acum, însă, Radu Pietreanu se confruntă cu mari probleme de sănătate. Actorul în vârstă de 56 de ani s-a retras din televiziune și a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

În vara lui 2019, acesta a mers la o clinică din Turcia pentru a se trata de o boală gravă. Radu Pietreanu a fost nevoit să își vândă casa pentru a-și salva viața. Și bine a făcut. El a vândut vila de la marginea Bucureștiului fără să stea pe gânduri.

Conform Libertatea, Radu Pietreanu avea nevoie urgentă de o sumă consistentă pentru a acoperi cheltuielile medicale la clinica din Turcia, acolo unde a fost operat în toamna lui 2019.

Actorul a reușit să treacă cu bine peste toate problemele, iar acum este pregătit să revină pe scenă. Mai mult de atât, acesta nu mai locuiește în București, ci la Azuga, acolo unde deține de mai mulți ani o locuință.

În prezent, Radu Pietreanu a decis să își schimbe total stilul de viață și să se bucure din plin de traiul de la munte, dar și să se ocupe mai mult de sănătatea lui.

Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă, acesta își va relua activitatea și va reveni pe scenă cu spectacole de stand-up comedy. În plus, el a revenit și la marea sa dragoste, muzica. Conform Spynews, pe 1 martie, Radu Pietreanu va susține primul spectacol muzicalo-umorestic din 2020, la Timișoara.

În anii 2000, serialul de comedie ‘Vacanţa Mare’ avea un public de peste 2, 2 milioane, fiind lider de audienţă. Atunci, Radu Pietreanu, Mugur Mihăescu, Florin Petrescu, Emil Rădinoiu şi Mirela Stoian dădeau naştere celor mai îndrăgite personaje de pe micile ecrane.

citește și...