Cât a plătit Ioana Simion pentru apartamentul pe care i l-a cumpărat fiului ei. ”Teo avea deja casa lui”

27.07.2020, 11:58
Cât a plătit Ioana Simion pentru apartamentul pe care i l-a cumpărat fiului ei. ”Teo avea deja casa lui”
Cât a plătit Ioana Simion pentru apartamentul pe care i l-a cumpărat fiului ei. ”Teo avea deja casa lui”

Ioana Simion, soția fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase, a dezvăluyit cât a costat apartamentul pe care i l-a cumparat de curând fiului ei, Teo.

Partenera de viață a lui Ilie Năstase a declarat de curând că i-a luat și fiului ei un apartament. În total, aceasta deține patru apartamente la mare, pe care le-a cumpărat cu banii ei, fără ajutorul lui Ilie Năstase.

Ioana Simion a dezvăluit cât a plătit pe apartamentul pe care l-a achiziționat pentru fiul ei. Suma plătită de soția lui Ilie Năstase este de 120.000 de euro pentru un apartament cu două camere.

”Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ, iar anul trecut mi-am mai cumpărat unul tot aici, în Mamaia.

Este vorba de 22 de ani de căsnicie, iar afacerile pe care le am, în domeniul agriculturii, apoi barul, spălătoria, magazinul. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Are numai cuvinte de laudă la adresa fiului ei

Ioana Simion este foarte mândră de unicul său fiu.

“Pe Teo îl iubesc enorm. Este un băiat cuminte, un băiat cu două facultăţi care lucrează de la vârsta de 18 ani, are o fetiţă de un an. Teo avea deja casa lui, însă am decis să îi fac un cadou frumos de ziua lui anul acesta şi i-am cumpărat un apartament chiar lângă mine, lângă Hotel Opera, aici în Mamaia Nord”, a spus aceasta.

Ce spune despre soțul ei, Ilie Năstase

Ioana Simion a vorbit de curând despre partenerul ei de viață, Ilie Năstase. Bruneta susține că acesta este total schimbat când nu este în lumina reflectoarelor.

”E cu totul diferit. Se transformă. A fost o perioadă în care era foarte agitat, dar s-a mai dat după mine. Îmi face toate poftele, l-am dus şi la preot, s-a împărtăşit, s-a spovedit. Acum e mult mai calm, ne înţelegem foarte bine”.

Ioana Simion a dezvăluit și cu ce o supără cel mai des Ilie Năstase.

”El e mai agresiv verbal, ăsta e felul lui. Ilie e un copil, un copil răsfăţat”, a afirmat bruneta.

 

citește și...