Câte apartamente are soția lui Ilie Năstase. ”Nu mi-a luat el niciunul”

24.07.2020, 10:58
Câte apartamente are soția lui Ilie Năstase. ”Nu mi-a luat el niciunul”
Câte apartamente are soția lui Ilie Năstase. ”Nu mi-a luat el niciunul”

Ioana Simion a dezvăluit câte apartamente deține. Soția lui Ilie Năstase a ținut să precizeze că niciunul nu a fost cumpărat de acesta.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au mutat în noul apartament achiziționat de brunetă.

Partenera de viață a lui Ilie Năstase a declarat că i-a luat și fiului ei un apartament. În total, aceasta deține patru apartamente pe care le-a cumpărat cu banii ei, fără ajutorul lui Ilie Năstase, relatează revista Viva. Ioana Simion este foarte mândră că nu a apelat la ajutorul lui Ilie Năstase pentru a-și achiziționa apartamentele respective.

”Eu am muncit la tot apartamentul ăsta! Mi l-am luat de curând în Mamaia Nord. I-am mai luat unul și băiatului. În total, am vreo 4 apartamente. Nu mi-a luat Ilie niciunul, sunt toate achiziționate de mine. Mi-am cumpărat două înainte de Ilie”, a spus Ioana Simion pentru postul de televiziune Antena Stars.

Ilie Năstase și-a aniversat ziua de curând

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a împlinit 74 de ani pe 19 iulie și a fost sărbătorit la mare de cei mai apropiați prieteni, dar și de soția Ioana. Fostul mare tenisman s-a distrat pe cinste alături de nașul Ciprian Marica și de prieteni.

Petrecerea a avut loc pe litoral, pe plaja și la terasa nașului Ciprian Marica, Caelia. Ioana Simion a povestit cum a fost la ziua de naștere a parteneruluji ei de viață.

“Ștefan, nepotul lui Ilie, ne-a surprins cu un cadou frumos, un tablou de la nunta noastră. Este superb. Eu i-am spus ”La mulți ani” la 12 noaptea, i-am spus niste cuvinte frumoase, care l-au impresionat și a lăcrimat. I-am dăruit o șampanie și o cămașă de la o firmă pe care el o îndrăgește foarte tare. Am petrecut alături de oameni dragi nouă, de nașii noștri. A fost foarte bine”, a declarat Ioana Simion.

citește și...