Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit înainte de marea finală. ‘Te dai deșteaptă și ești deșteaptă foc!’

21.07.2020, 22:31
Andreea Pirui și Marius de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit înainte de marea finală. 'Te dai deșteaptă și ești deșteaptă foc!'
Andreea Pirui și Marius de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit înainte de marea finală. 'Te dai deșteaptă și ești deșteaptă foc!'

S-au încins spiritele la ‘Puterea dragostei’ înainte de marea finală din 26 iulie! Andreea Pirui și Marius s-au certat la cuțite și au ajuns să se despartă. Cei doi concurenți de la Kanal D și-au aruncat cuvinte grele, iar Livian a fost cel care a pus paie pe foc.

Marius i-a reproșat fiului lui Nelson Mondialu că s-a folosit de Andreea Pirui, fosta lui iubită, după ce au apărut câteva filmulețe cu blondina, în mediul online.

Livian s-a iubit cu Andreea Pirui, la începutul competiției

În schimb, Livian i-a strigat că nu va forma un cuplu cu ea după ce vor ieși din casă. De asemenea, Marius de la ‘Puterea dragostei’ a văzut negru în fața ochilor când Andreea Pirui i-a dat dreptate lui Livian.

Marius: Te-ai folosit de faptul că au apărut filmulețe cu fosta ta iubită. 

Livian: Tu cu Andreea n-o să fii împreună afară. Vrei să o pui într-o lumină proastă.

Marius: Tu ai făcut asta, tu ai vrut să vezi video-uri aici cu Bianca ca să te desparți

Livian: Dacă există șansă să fie așa cum am zis eu, tu nu riscai să o pui pe ea într-o lumină proastă ca tu să pici bine.

Marius: Oricum mă despărțeam de ea. Tu te-ai folosit de faptul că au apărut filmulețe cu fosta ta iubită, nu eu. El râde pe sub mustată și tu îi dai dreptate. 

Andreea Pirui: Eu i-am dat dreptate?

Marius: Păi tu îi dai dreptate în fața mea? Și ieri și astăzi? Fata, pentru mine e suficient!

Andreea Pirui: Tu ești cel mai deștept din toată casa. 

Andreea Mantea a încercat să calmeze spiritele

În scandalul dintre cei doi a intervenit și Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, care i-a întrebat dacă sunt sigur că vor să se despartă înainte de a pleca din casa ‘Puterea dragostei’.

Andreea Mantea: Andreea, tu te desparți de Marius chiar înainte de a părăsi această casă? Sunteți hotărâți?

Marius: Am obosit de relația asta. O să ajung să te implor să mă lași. 

Marius: Nu te mai suport!

Andreea Pirui: Eu nu te mai suport! Du-te! Ieși afară. Am obosit! Orice fac nu e bine. Nu mai fi așa că nu câștigi în viață

Andreea Mantea: Sunt mai multe lucruri care nu-i plac decât cele care nu îi plac. Mă gândesc că vrea să pună capăt pentru că n-are sens să construiți ceva care o să se distrugă. 

Tot în ediția de marți seară, 21 iulie, Marius a dorit să își ceară scuze în fața concurentelor Ella, Ligi și Bianca.

Marius: Bianca, Ella și Ligi, aș vrea să le ofer scuzele mele, felul în care le-am vorbit la un moment dat. Nu e părerea mea reală despre ele, nu susțin ce am spus. Aș vrea să mă ajute și să se îndepărteze de mine. 

citește și...