Gestul făcut de Mara Bănică la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu

20.07.2020, 10:54
Gestul făcut de Mara Bănică la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu
Gestul făcut de Mara Bănică la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu

La 40 de zile de la moartea actorului Costin Mărulescu, jurnalista Mara Bănică a făcut un gest emoționant.

Mara Bănică a anunțat, pe contul ei de socializare, că a reușit să adune, cu ajutorul prietenilor și a familiei lui Costn Mărculescu, mai multe imagini și gânduri ale regretatului actor, care au fost puse într-un volum omagial.

”S-au scurs 40 de zile de la plecarea lui Costin Marculescu. Am reușit să adunam prin bunăvoința familiei și a prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costine! Conținutul albumului îl puteti vedea pe www.costin-marculescu.ro, a anunțat jurnaista Mara Bănică în mediul online.

Parastasul de 40 de zile a avut loc sâmbătă

Parastasul de 40 de zile pentru Costin Mărculescu a avut loc sâmbătă la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală. La pomană au fost prezenți mara Bănică și Pepe.

Potrivit click.ro, familia s-a ocupat de parastas a dat de pomană pachete întregi cu mâncare, în care se găsea hrană rece (brânză, chiftele, pateuri, fructe, dar și un croissant), apă, vin și colivă. Slujba a fost oficiată de părintele paroh Emil Caramizaru, la care actorul obișnuia să vină des la biserică.

A murit singur în luna iunie

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Costin Mărculescu a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...