FOTO / Dana Rogoz, în costum de baie. Incredibil cum arată la doar două luni după ce a născut

18.07.2020, 10:51
FOTO / Dana Rogoz, în costum de baie. Incredibil cum arată la doar două luni după ce a născut
FOTO / Dana Rogoz, în costum de baie. Incredibil cum arată la doar două luni după ce a născut

Dana Rogoz s-a afișat în costum de baie. Vedfeta arată impecabil la două luni după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.  Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat zilele trecute opt ani de mariaj. Actrița a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață și-au făcut cadou, cu această ocazie, o casă în Transilvania, în satul Viscri, unde își petrec vacanța în această perioadă.

Pe contul ei de socioalizare, Dana Rogoz a dat publicității două fotografii în care apare în costum de baie. Deși a născut în urmă cu două luni, vedeta afișează o siluetă impecabilă.

A primit numai laude de la fani

Ipostaza în care s-a pozat Dana Rogoz a fost pe placul prietenilor virtuali, care s-au întrecut în a o lăuda pentru felul în care arată în costum de baie după naștere.

”Wow, cum arăți Dana după naștere. Felicitări!”, ”Nu e nevoie să te dezbraci, orcât de bine ai arăta. Rămâi îmbrăcată”, ”Ce bine arăți după sarcină, chiar te invidiez”, ”Arăți super după naștere”, ”Nici nu zici că ai născut acum două luni”, ”Arăți foarte bine după două sarcini”, ”Sexy și scumpă”, ”Nici nu zici că ai copii, te dă de gol doar pieptul generos de mămică”, ”Doamne, ce bine arăți”, ”Dar bine mai arăți după a doua sarcină”, ”Ce corp frumos ai, parcă ești manechin, nu mamă cu doi copii”, ”Ce bine arăți”, au complimentat-o fanii din mediul online pe Dana Rogoz.

Imaginile cu Dana Rogoz în costum de baie au adunat numeroase like-uri din partea celor care îi urăresc activitatea pe rețelele de socializare.

 

citește și...