Ileana Lazariuc, apariție seducătoare. ”Frumusețe rară”

15.07.2020, 12:18
Ileana Lazariuc, apariție seducătoare. ”Frumusețe rară”
Ileana Lazariuc, apariție seducătoare. ”Frumusețe rară”

Ileana Lazariuc a primit numeroase complimente după ce a postat o fotografie în mediul online. Vedeta este seducătoare și i-a încântat pe fani.

Ileana Lazariuc a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră, care îi lasă la vedere picioarele lungi și tonbifiate.

Apariția vedetei i-a cucerit pe cei care o urmăresc în mediul online, imaginea primind mii de aprecieri din partea internauților.

De asemenea, au curs complimentele la adresa Ilenei Lazariuc.

”Frumusețe rară”, ”Wow”, ”Superbă și elegantă ca întotdeauna”, ”Ce frumoasă ești!”, ”Superbă”, ”Impresionantă”, ”Ce frumoasă ești”, s-au întrecut admiratorii Ilenei Lazariuc în complimente.

Cine este Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc seste fiica celebrei cântărețe din Republica Moldova Anastasia Lazariuc. A debutat la vârsta de 15 ani ca fotomodel, trăind, începând din anul 1991, împreună cu mama sa. Ileana Lazariuc a făcut parte din formația de muzică Trinity.

Ileana Lazariuc s-a căsătorit, în vara anului 2009, cu Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac. Cuplul are doi copii, Alexandru și Nicholas Noah. Despre Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac s-a aflat că au divorțat în toamna anului trecut.

”Ne-am văzut, ne-am întâlnit, ne-am plăcut, a fost o evoluţie firească a unui cuplu! Nu am grăbit lucrurile, ne-am îndrăgostit. Poate că este un dezavantaj pentru el faptul că lumea îl percepe altfel, din cauza numelui! Dar el este un băiat absolut normal, fără fiţe, este un bărbat foarte iubitor şi romantic şi suntem şi cei mai buni prieteni! Vorbesc absolut orice cu el! Noi ne-am format aşa, o lume de-a noastră, cu un cerc de prieteni şi suntem noi, doar noi”, spunea Ileana Lazariuc despre fostul ei soț, într-un interviu.

Ce spunea despre dragostea ei din copilărie

Ileana Lazariuc mărturisea că în copilărie a fost îndrăgostită de un băiat care se numea Andrei.

”A trecut foarte mult timp, ştiu că l-am cerut eu în căsătorie, adică am avut eu iniţiativă, lucru pe care nu l-aş mai fi făcut în adolescenţă! Era mai mic decât mine, de înălţime, asta îmi aduc aminte… Săream de pe un dulap şi mă rugam la Dumnezeu să nu mai cresc, ca să fiu de aceeaşi înălţime cu el! Şi a fost o întâmplare foarte frumoasă”, povestea vedeta.

citește și...