Alina Pușcaș, experiențe neplăcute după ce a fost infectată cu coronavirus. ”S-a întâmplat ca anumiți părinți, de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”

09.07.2020, 10:53
Alina Pușcaș, experiențe neplăcute după ce a fost infectată cu coronavirus. ”S-a întâmplat ca anumiți părinți, de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”

Alina Pușcaș a făcut declarații după perioada dificilă prin care a trecut, după ce a fost depistată cu noul coronavirus.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus luna trecută. Mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost, de asemenea, depistate pozitiv cu coronavirus: Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir.

Alina Pușcaș a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, Alina Pușcaș a vorbit despre exp-eriențele pribn care a trecut după ce a fost exterată.

”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus Alina Pușcaș, potrivit spynews.ro.


Vedeta a mărturisit că le-a blocat pe rețelele de socializare pe acele persoane care au criticat-o în acea perioadă de carantină.

”Pandemia scoate numai lucrurile rele din noi. La mine hatereala a fost mult mai mică. Am avut vreo zece persoane cu totul, pe care le-am și blocat și închis. Este contul meu public, pot să fac ce vreau. Dacă nu-mi convine ceva, elimin. Noi am fost mulți, noi am fost primii care am fost mulți. Niciunul dintre noi nu își dorea, sub nicio formă, pentru toți banii din lume, să fie departe de familie”, a afirmat prezentatoarea de televiziune.

Alina Pușcaș este căsătorită și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

citește și...