Planurile Biancăi Drăgușanu. ”Începem cursurile la școala de dive”

08.07.2020, 14:26
Planurile Biancăi Drăgușanu. ”Începem cursurile la școala de dive”
Planurile Biancăi Drăgușanu. ”Începem cursurile la școala de dive”

Bianca Drăgușanu are planuri. Ea a afirmat că vrea să-și deschidă o ”școală de dive”.

Bianca Drăgușanu vrea să fie profesoară de stil și rafinament.

”Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul.

De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive”. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Vrea să se lase din nou pe mâna medicului estetician

Bianca Drăgușanu a trecut de multe ori pragul medicului estetician, iar acum vrea să o facă din nou. Vedeta a afirmat că își dorește să-și facă o operație la nas, deși toată lumea îi spune că nu are nevoie de așa ceva.

„Vreau și eu să-mi fac nasul. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie și eu vreau așa să fie mai mic, mai îngust, tot îi explic lui că nările ar trebui să aibă o formă astronomică. Chiar îmi doresc să-mi fac această rinoplastie. Toată lumea spune că n-am nevoie, eu știu că n-am nevoie, dar la un moment dat o s-o facem ca să fie făcută”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Eu sunt un om foarte asumat și un om care e dipsus în a evolua și dacă eu consider că ceva îmi face bine, atunci fac lucrul acela”, a mai spus ea.

A fost căsătorită de două ori și are o fetiță

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav , împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Vedeta a mai fost măritată și cu afaceristul Alex Bodi, cu care și-a reluat relația după divorț, povestea lor de dragoste fiind una cu năbădăi. de-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a mai avut relații cu creatorul de modă Cătălin Botezatu, fostul fobalist Adrian Cristea și Tristan Tate.

citește și...