Chef Adrian Hădean: ”Nu cred în diete, cred în adoptarea unui stil de viaţă care să ţi se potrivească”

30.06.2020, 16:11
Chef Adrian Hădean: ”Nu cred în diete, cred în adoptarea unui stil de viaţă care să ţi se potrivească”
Chef Adrian Hădean: ”Nu cred în diete, cred în adoptarea unui stil de viaţă care să ţi se potrivească”

Chef Adrian Hădean a afirmat că nu crede în diete, ci mai degrabă în adoptarea unui stil de viață potrivit fiecărei persoane în parte.

Adrian Hădean a vorbit, într-un interviu pentru ”Ce se întâmplă, doctore?”, despre alimentație și diete.

”Să menţii un regim de viaţă care să-ţi asigure o stare fizică şi psihică bună presupune să faci efort. Odată ce ai acceptat ideea aceasta, poţi să începi să trăieşti din nou. Nu cred în diete, cred în adoptarea unui stil de viaţă care să ţi se potrivească şi care să-ţi permită să trăieşti sănătos”, a declarat chef Adi Hădean.

El a adăugat că persoanele care doresc să scape de kilograme trebuie să mănânce mai puțin și să facă mai multă mișcare.

”Cei care vor să slăbească trebuie să mănânce mai puţin şi să se mişte mai mult. Meniurile în cazurile acestea trebuie să fie personalizate şi alcătuite de nutriţionişti”, a adăugat el.

 

De la ”MasterChef” la o emisiune alături de fina sa

Chef Adi Hădean, fostul jurat de la emisiunea ”MasterChef”, difuzată de Pro TV, are un nou show culinar la Digi24, alături de Ionela Năstase, care este și fina sa. Noua emisiune se numește ”La cină” și este difuzată din data de 30 mai.

”Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat, iar acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă așteptăm cu drag LA CINĂ!”, a declarat Adi Hădean.

Adi Hădean și partenera lui de viață sunt nașii de cununie ai cuplului format din Ionela Năstase și soțul ei, Vlad Petreanu.

citește și...