Alina Pușcaș a slăbit două kilograme în trei zile. Ce dietă ține prezentatoarea TV

15.06.2020, 15:49
Alina Pușcaș a slăbit două kilograme în trei zile. Ce dietă ține prezentatoarea TV
Alina Pușcaș a slăbit două kilograme în trei zile. Ce dietă ține prezentatoarea TV

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș a trecut la cură de slăbire. Prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit că a reușit să scape de două kilograme în trei zile.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, a dezvăluit că este la cură de slăbire. Este pentru prima dată când vedeta ține dietă.

Alina Pușcaș a aflat despre dieta pe care o ține de la Monica Anghel. Prezentatoarea a mărturisit că a reușit deja să slăbească două kilograme în trei zile.

„Sunt pentru prima oară în viața mea la dietă. Există o diferență foarte clară între un regim alimentar sănătos și o dietă.

Regimul alimentar sănătos l-am folosit și m-am ținut sau nu m-am ținut de el în funcție de situație, dar clar este că acum sunt la dietă. O chestie foarte strictă care nu-mi permite trișarea.

De ce am luat această decizie? După ce slăbisem câteva kg, (…) am mâncat de la ora 2 în fiecare zi până la ora 10 constant, încontinuu și m-am îngrășat la loc. Mare prostie am făcut, am mâncat non-stop.

Am aflat dieta de la Monica Anghel și m-am hotărât să o țin cu strictețe pentru că ea chiar dă rezultate. Am început să o țin acum 3 zile și am slăbit deja două kilograme”, a spus Alina Pușcaș, citată de revista Avantaje.

E căsătorită și are trei copii


În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

citește și...