Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară dă semne că își revine! Doctorii au oferit noi detalii despre starea ei de sănătate

30.06.2020, 13:46
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară dă semne că își revine! Doctorii au oferit noi detalii despre starea ei de sănătate
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară dă semne că își revine! Doctorii au oferit noi detalii despre starea ei de sănătate

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară începe să își revină! Artista a ajuns la spital în stare gravă, în urmă cu mai bine de o lună. La vremea respectivă, medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire.

Acum, acesta a fost transferată la Spitalul de Recuperare din Iași, iar starea ei de sănătate începe să se îmbunătățească. Ea va mai rămâne, însă internată pentru o perioadă nedeterminată.

Maria Macsim Nicoară a început să miște ușor partea stângă a corpului și își poate ține privirea fixă 2-3 secunde. Momentan, doctorii nu au precizat dacă solista și va mai reveni vreodată.

Maria Macsim Nicoară face recuperare

‘Pacienta face mici progrese. A crescut amplitudinea mișcărilor pe partea stângă. Totodată, pacienta poate fixa acum cu privirea pentru 2-3 secunde interlocutorul. Momentan nu intră în discuție o posibilă externare. Cel mai probabil, aceasta va fi transferată la Secția de Recuperare Neuromotorie a unității medicale‘, spune dr. Doru Baltag, director medical la Spitalul de Recuperare din Iași, scrie bzi.ro. 

De aproximativ două săptămâni, mezzosoprana face recuperare la unitatea medicală din Iași. 

În același timp, anchetatorii încearcă să afle dacă aceasta a căzut pe scări accidental sau a fost împinsă de soțul ei, Codrin Nicoară.

Soțul era violent

Apropiații ei susțin că solista venea vânătă la spectacole și nu cred că ea ar fi suferit un accident casnic în data de 9 mai. Surse din apropierea Mariei au declarat că soțul său era extrem de violent.

‘Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent… Jur că mi-a spus asta… Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct’, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru BZI.

Mai mult de atât, Maria Macsim Nicoară și soțul ei nu mai aveau o relație bună de ceva vreme. Se pare că bărbatul i-ar fi cerut acesteia să părăsească casa din comuna Aroneanu, iar mezzoprana ar fi refuzat.

citește și...