Cântăreața Amna a slăbit în carantină. Câte kilograme a dat jos

22.06.2020, 10:47
Cântăreața Amna a slăbit în carantină. Câte kilograme a dat jos
Cântăreața Amna a slăbit în carantină. Câte kilograme a dat jos

Cântăreața Amna a reușit să slăbească în perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Amna a slăbit patru kilograme și jumătate pe durata pandemiei și este foarte mândră de felul în care arată acum.

Vedeta a explicat și cum a reușit să slăbească: ar o dietă echilibrată și face foarte mult sport. Cântăreața a detaliat și meniul pe care îl are.

“Am slăbit cu determinare. În carantină am hotărât să pun lacătul pe frigider, pentru că sunt două variante: ori ieși cu câteva kilograme în plus, ori cu câteva kilograme în minus. Și eu am ales al doilea model, în care să slăbesc! Nu sunt adepta curelor de slăbire, ci a unui stil de viață sănătos. Am slăbit 4 kilograme și jumătate. Am ales să nu mai mănânc după ora 6 seara și nu mănânc prostii.

Am grijă să țin o dietă echilibrată, fac sport 5 zile pe săptămână, cu pauză de 2 zile. Alternez cardio cu pilates, merg la tratamente corporale, la masaje cu bambus și electrostimulare, vacuum, m-am pus pe treabă. Meniul este ales și el cu grijă.

De exemplu, la mic dejun am omletă sau avocado cu pâine prăjită sau o banană, cu cafea decofeinizată. La prânz mănânc un pește la grătar cu salată și cina nu prea există sau mănânc, tot așa, o salată, o banană, o mandarină, un kiwi, un fruct…”, a explicat Amna pentru click.ro.

 

Cine este Amna

Cristina Andreea Mușat, cunoscută mai mult sub numele de scenă Amna, este o cântăreață română pop/dance. În vârstă de 36 de ani, aceasta a devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt „Arme” – o colaborare cu What’s UP și „Fără aer” feat Adda.

Amna s-a născut pe 24 martie 1984, în Slatina, județul Olt, dar a crescut în București. A studiat pianul și canto la Liceul George Coșbuc specializare bilingvă. De asemenea, vedeta a absolvit Facultatea de relații internaționale.

În data de 12 august 2014, Amna a născut un băiețel pe care l-a numit David Cristian.

citește și...