FOTO / Roxana Nemeș a slăbit 15 kilograme. Care este dieta ei

30.05.2020, 11:46

Cântăreața Roxana Nemeș este într-o formă fizică foarte bună. Aceasta a eușit să slăbească foarte multe kilograme și să ajungă la silueta pe care și-a dorit-o.

La 31 de ani, Roxana Nemeș arată foarte bine. Aceasta afișează acum o siluetă impecabilă. Însă nu fără efort. Aceasta a dat jos 15 kilograme. Dacă acum patru ani cântărea 75 de kilograme, iată că acum a ajuns la 60 de kilograme.


Artista a explicat care este dieta ei și cum reușește să se mențină în formă.

“Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui, şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport”, a detaliat Roxana Nemeș pentru click.ro.


Pe contul ei de socializare, Roxana Nemeș, care arată fără reproș în costum de baie, explica și cât de important este sportul pentru ea:


”Iubesc să fac sport, în primul rând pentru starea pe care mi-o dă! Plec din sala de sport cu o energie și o stare de bine de nedescris! Pentru că multi m-ați intrebat și mă întrebați mereu, cum am slăbit, cum ma mentin.. etc.. sportul înseamnă sănătate, dar pentru un corp frumos și o minte sănătoasă, nu ajunge să facem doar sport! Trebuie în primul rând să ajungem la un echilibru cu noi înșine, din toate punctele de vedere. Și de aici e mult mai ușor!”.

Își dorește să devină mamă

Cântăreața Roxana Nemeș are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Artista a dezvăluit că vrea să își mărească familia și că este pregătită să devină mamă.

”Cred că da, sunt pregătită să devin mamică. Dacă stai pe când o să fii pregătită… cred că n-o să fii niciodată. Important e dacă îl iubești pe cel de lângă tine și el pe tine, și există dragoste, cred că de aici pleacă totul.

Asta înseamnă o familie în primul rând. Și copilul când va veni, când vrea Dumnezeu, va fi o binecuvântare”, a declarat Roxana Nemeș într-un interviu.

citește și...