Iancu Sterp spune tot despre relația pe care a avut-o cu Elena Ionescu la ”Survivor România”. ”Realitatea este că…”

20.06.2020, 16:01
Iancu Sterp spune tot despre relația pe care a avut-o cu Elena Ionescu la ”Survivor România”. ”Realitatea este că...”
Iancu Sterp spune tot despre relația pe care a avut-o cu Elena Ionescu la ”Survivor România”. ”Realitatea este că...”

Iancu Sterp, fost concurent la ”Survivor România”, a explicat care a fost relația sa cu Elena Ionescu pe durata competiției.

Despre Iancu Sterp s-a spus că la ”Survivor România” s-ar fi apropiat de Emy Alupei, dar și de cântăreața Elena Ionescu.

Fostul concurent la show-ul difuzat de postul de televiziune Kanal D a decis să facă lumină și să spună exact care a fost legătura lui cu cele două la competiția filmată în Republica Dominicană.

”Sincer, eu acolo m-am înțeles bine cu toată lumea. Este adevărat, poate am stat mai mut în preajma lui Emy Alupei, datorită vârstei apropiate și a felului ei de a fi, așa… mai nebunatic, cum îmi place mine. Chiar mă amuza și îmi plăcea să tachinez.

În privința Elenei însă, nu era deloc așa. De la unificarea echipelor, noi doi ne intersectam… alergam împreună, glumeam, ne-am înțeles foarte bine,dar nimic altceva. Îi mai dădeam și ei, și lui Emy mâncare, fiindcă războinicii câștigau mai multe probe, atât!

Glumeam cu ea, cântam…Realitatea este aceea că am respectat-o foarte mult și o consider o persoană extrem de puternică”, a declarat Iancu Sterp, potrivit wowbiz.ro.

Iancu Sterp a fost finalist la ”Survivor România”

Iancu Sterp a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta a reușit să se califice în finală alături de Lola și Emanuel, colegi cu el în echipa Războinicilor, și de Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Cea care a fost desemnată învingătoare în competiția respectivă a fost Elena Ionescu, în urma voturilor din partea telespectatorilor. Elena Ionescu a primit trofeul de la ”Survivor România” și a luat un premiu în valoare de 250.000 de lei.

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva”, decara Elena Ionescu imediat după încheierea concursului.

citește și...