Problemele cu care s-a confruntat Elena Ionescu la ”Survivor România”. ”Probabil obișnuită să cânt noaptea în cluburi, sunt cumva dereglată în partea asta cu…”

10.06.2020, 11:21
Problemele cu care s-a confruntat Elena Ionescu la ”Survivor România”. ”Probabil obișnuită să cânt noaptea în cluburi, sunt cumva dereglată în partea asta cu...”
Problemele cu care s-a confruntat Elena Ionescu la ”Survivor România”. ”Probabil obișnuită să cânt noaptea în cluburi, sunt cumva dereglată în partea asta cu...”

Elena Ionescu a mărturisit că a avut mari probleme cu somnul pe durata participării sale la competiția ”Survivor România”, pe care a și căștigat-o.

Cântăreața Elena Ionescu continuă să ofere detalii din culise de la ”Survivor România”, scoțând la iveală amănunte necunoscute telespectatorilor.

De data aceasta, vedeta a explicat că pe durata participării sale la concurs a avut probleme cu somnul, neputând să se odihnească din cauza zgomotelor.

”Toate dereglările hormonale trăite acolo și-au pus amprenta asupra organismului nostru. Oamenii nu pot să înțeleagă că nu poți să dormi o noapte întreagă acolo, nu știu… adică acele opt ore normale, nu se întâmpla niciodată să te odihnești atât… indiferent cât de obosit erai, era imposibil să te odihnești. Erau zgomote…”, a declarat Elena Ionescu, citată de wowbiz.ro.

A avut probleme cu lumina

Elena Ionescu a explicat că a avut probleme cu lumina, neputând să doarmă decât dacă este beznă complet.

”În plus, eu am o problemă cu lumina. Când răsare soarele, probabil obișnuită să cânt noaptea în cluburi, sunt cumva dereglată în partea asta cu somnul… Stresul, toți anii ăștia în care am trăit în această industrie au creat o oboseală în mine, iar organismul meu reacționează destul de prost când percepe o undă de lumină. Nu pot să dorm dacă nu este beznă complet, nu pot să închid ochii”, a mai povestit artista.

Se trezea cu noaptea-n cap

Elena Ionescu a explicat că se trezea dimineața la ora 3:00 și stătea cu ochii deschiși.

”Erau schimbările foarte mari. Erau nopțile lungi, îmi amintesc că mă trezeam pe la 3.00 și stăteam cu ochii deschiși și auzeam valurile, mergeam pe plajă, căutam baia, mă întorceam și vedeam că vine dimineața și realizam că dormeam foarte puțin. Astfel că pe la prânz eram extrem de obosită și chiar atunci trebuia să intru pe traseu. Oamenii nu înțeleg că dacă nu dormi, nici nu ai ce să mănânci și nu ai nici condiții…este foarte greu să trăiești”, a mai spus ea.

citește și...