Ana Baniciu: ”Trebuie să găsesc bărbatul potrivit și să fac un copil”

17.06.2020, 11:42
Ana Baniciu: ”Trebuie să găsesc bărbatul potrivit și să fac un copil”
Ana Baniciu: ”Trebuie să găsesc bărbatul potrivit și să fac un copil”

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 27 de ani, este decisă să își întemeieze o familie.

Ana Baniciu a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mămică.

”Nu-mi pare rău de absolut nimic și cred că am o viață frumoasă, dar singurul lucru pentru care nu aș vrea să vină sfârșitul lumii este acela că-mi doresc foarte tare un copil”, a declarat artista pentru libertatea.ro.

”Trebuie să găsesc bărbatul potrivit și să fac un copil. Eu insist pe treaba asta. Toată lumea îmi zice că sunt mică, am abia 27 de ani, dar nu trebuie să construiești alături de un om până când să faci un copil? Adică îl faci așa, imediat după ce ai cunoscut băiatul? Nu cred în asta. Aș vrea o relație de lungă durată, care să culmineze cu un copil”, a mai spus ea.


E pretențioasă la bărbați

Ana Baniciu a explicat și cum ar vrea să fie bărbatul de lângă ea. printre altele, vedeta își dorește ca partenerul ei să muncească mai mult ca ea pentru ca astfel să o motiveze și pe ea.

„Întotdeauna am avut pretenții de la bărbatul de lângă mine și nu mă refer la partea economică, tocmai că vreau să fiu total independentă financiar, nu sunt vreo materialistă. Evident că nu-mi doresc să cunosc un bărbat mai slab decât mine sau care să nu vrea să muncească, ba chiar mi-aș dori să găsesc unul care să muncească mai mult ca mine, ca să motiveze și pe mine”, a detaliat cântăreața pentru sursa mai sus-meționată.

 

A câștigat ”Asia Express”

Ana Baniciu a fost una dintre vedetele care au participat în primul sezon al show-ului ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. Aceasta a făcut echipă cu buna ei prietenă, cântăreața Raluka. De altfel, cele două au ieșit învingătoare în finala primului sezon al concursului ”Asia Express”.

citește și...