Mama lui Iancu Sterp a făcut dezvăluiri incredibile din viața ei. ”Niciodată nu am fost căsătorită”

01.06.2020, 15:57
Mama lui Iancu Sterp a făcut dezvăluiri incredibile din viața ei. ”Niciodată nu am fost căsătorită”
Mama lui Iancu Sterp a făcut dezvăluiri incredibile din viața ei. ”Niciodată nu am fost căsătorită”

Mama lui Iancu Sterp, fost consurent la show-ul ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri incredibile despre familia sa. Aceasta a mărturisit că nu a fost niciodată căsătorită cu tatăl copiilor ei.

Iancu Sterp este mezinul familiei. Mai are un frate mai mare, celebrul cântăreț Culiță Sterp, și două surori: Geta și Ileana. Mama fostului concurent de la ”Survivor România”, Geta, a mărturisit însă că nu a fost niciodată căsătorită cu tatăl copiilor ei.

”Toată lumea m-a botezat Geta Sterp. Ei bine, să știți și dumneavostră adevărul. Vreau să vă spun în premieră că numele meu real este Geta Gutiu. Niciodată nu am fost căsătorită, sunt o domnișoară (n.r. râde) cu patru copii mari și frumoși.

Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima, a fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost.

Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii. Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare””, a declarat mama lui Iancu Sterp pentru wowbiz.ro.

Iancu Sterp a fost finalist la ”Survivor România”


Iancu Sterp a fost unul dintre cei patru concurenți de la ”Survivor România” care s-au calificat în marea finală a competiției. În finală, Iancu a concurat alături de Lola și Emanuel, foștii săi coechipieri din echipa Războinicilor, și de Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Finala ”Survivor România” a fost câștigată de cântăreața Elena Ionescu, în urma voturilor primite de la telespectatori.

citește și...